CALIN POPESCU TARICEANU: NU am fost OFITER SUB ACOPERIRE

Presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), CALIN POPESCU TARICEANU, a declarat, miercuri, la o intalnire cu membrii de partid si simpatizantii din nord-vestul Romaniei, ca NU a fost OFITER SUB ACOPERIRE.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: N-AM FOST nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun SERVICIU SPECIAL

“Presedintele a facut ieri (marti – n.r.) o greseala enorma si ne demonstreaza inca o data cum intelege sa foloseasca prerogativele prezidentiale,(…) ca el utilizeaza arma santajului la adversarii politici folosind informatiile pe care le are in calitate de sef al statului si acesta este un lucru extrem de grav. Nu ma intereseaza cine este (…) dar eu va pot spune ca NU sunt eu acela. In fine, nu cred ca asta este problema sau daca asta e problema atunci v-o risipesc. Dar nu aste e problema, ca nu sunt eu si ce bine ca e altul, nu! Ceea ce face presedintele este extrem, extrem de grav si ne da o imagine a profilului sau politic si aceste e inca un element pe care am sa-l adaug la cererea de suspendare”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU.

Citeste si: VICTOR PONTA: Afirmatiile presedintelui despre CANDIDATUL-OFITER sub acoperire sunt BARFE

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat marti ca inainte de a-si depune candidaturile cei care candideaza la Presedintie ar trebui sa mentioneze in CV daca au fost sau nu ofiteri acoperiti, aratand ca stie ca printre acestia exista oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

Sursa foto: amronews.ro