CALIN POPESCU TARICEANU: Nu am nicio implicare in DOSARUL EADS

CALIN POPESCU TARICEANU, presedintele Senatului si fost premier, a declarat, sambata seara ca nu se teme de procurorii anticoruptie, in conditiile in care nu are nicio implicare in DOSARUL EADS.

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea “Lumini si Umbre” difuzata de postul B1 Tv, CALIN POPESCU TARICEANU spune ca nu are nicio implicare in dosarul EADS. Contractul prevede securizarea frontierelor, conditie esentiala pentru ca ROMANIA sa poata intra in spatiul SCHENGEN.

CITESTE SI: ELENA UDREA, PRECIZARI in legatura cu ACUZATIILE lansate vineri 

Intrebat daca se teme ca ar putea fi implicat in acest dosar, CALIN POPESCU TARICEANU a negat categoric.

”Nu, sub nicio forma si va spun de ce, singurul element care ar fi putut sa fie imputat Guvernului pe care l-am condus, primului ministru sau titularului de minister ar fi fost cel legat de solicitarea care a existat la un anumit moment de efectuare a unor plati pentru  partea a doua a proiectului, lucru pe care l-am refuzat”, a declarat CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: BOMBA! GEORGE MAIOR apare intr-un megadosar de coruptie 

”In ceea ce priveste EADS, situatia este in felul urmator. Necesitatea securizarii frontierelor trebuie avuta din doua unghiuri. In primul rand, securitatea frontierei ca atare, in al doilea rand obligatiunile pe care noi ni le-am asumat ca membru UE, ca un candidat la spatiu Schengen”, a mai declarat CALIN POPESCU TARICEANU.  

Sursa foto: jurnalul.ro