CALIN POPESCU TARICEANU: PNL este un acoperis pentru PDL

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), considera ca Partidul National Liberal (PNL) s-a transformat intr-un “acoperis pentru PDL”.

Tariceanu, care s-a aflat in fruntea PNL intre 2005 si 2009, a declarat, intr-o emisiune difuzata la postul Antena 3 marti seara, ca PDL foloseste PNL pentru acoperirea “catastrofelor pe care le-a facut in perioada in care a guvernat Romania”.

CITESTE SI: Ponta: Echipa lui Corlatean VA PLECA daca vreun roman din diaspora nu va putea VOTA 

“PNL, asa cum este astazi el definit, nu este decat un acoperis pentru PDL si o firma noua pe care PDL si-a pus-o ca sa poata sa fie uitate toate greselile si toate catastrofele pe care le-a facut in perioada 2009-2012”, a afirmat Tariceanu.

El a declarat ca are “semnale” de la liberalii “care impartasesc o mahnire, o temere, o ingrijorare ca rolul se dilueaza in PNL” ca il sustin.

CITESTE SI: Lazslo Tokes, scandalizat de intrarea PRM in alianta cu PSD. El crede ca maghiarii vor vota cu Klaus Iohannis 

Calin Popescu-Tariceanu l-a criticat pe actualul lider liberal, Klaus Iohannis, spunand despre acesta ca “nu are nimic in comun cu liberalismul” si ca “nu are o identitate politica”.

Sursa foto: adevarul.ro