Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu Radu Stroe si Andrei Gerea

CALIN POPESCU TARICEANU, presedintele Senatului, s-a intalnit marti, in biroul sau, cu fostii ministri RADU STROE si ANDREI GEREA, informeaza postul B1 Tv. 

Conform sursei citate, cei trei discuta pe marginea situatiei tensionate din cadrul Partidului National Liberal (PNL), din care, CALIN POPESCU TARICEANU si RADU STROE au fost exclusi luni in urma votului din cadrul Delegatiei Permanente a liberalilor.

Citeste si: RADU STROE: Am fost EXCLUS din PNL! Ma gandesc sa trec la PSD

La discutie era asteptat sa participe si DANIEL CHITOIU, insa fostul ministru nu a mai ajuns. Conform sursei citate, cei trei pun la cale o eventuala refacere a Uniunii Social Liberale (USL), in conditiile in care este cunoscut sprijinul primit de presedintele Senatului din partea premierului Victor Ponta, dar si afirmatia de luni a lui RADU STROE, fostul ministru de Interne care a spus ca se gandeste sa intre in PSD.

In plus, tot luni, VICTOR PONTA a declarat ca l-ar coopta pe STROE in PSD.

Citeste si: Victor Ponta: Daca Tariceanu preia sefia PNL este posibila o candidatura a sa la prezidentiale sustinuta de PSD 

Pe de alta parte, liberalii vor decide miercuri in cadrul Delegatiei Permanente  data la care va fi organizat Congresul Extraordinar al Partidului National Liberal. 

Sursa foto: epochtimes-romania.com