CALIN POPESCU TARICEANU si-a lansat noul partid si candidatura la PREZIDENTIALE. UPDATE

CALIN POPESCU TARICEANU a anuntat, joi dupa amiaza, lansarea  PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR. In timpul luarii de cuvant facute in timpul acestui eveniment, CALIN POPESCU TARICEANU si-a anuntat, oficial, si participarea la ALEGERILE PREZIDENTIALE care vor avea loc in aceasta toamna.

„Prezenta dumneavoastra este atat de mare. Parlamentari, membri ai PNL din 1990 care au venit in PNL din convingere. Am militat timp de 24 de ani pentru liberalism. Trebuie sa avem curajul sa o luam de la capat. Suntem martori la momente in care decizii importante au fost luate in PNL legate de bagajul liberalismului. Sunt oameni care continua sa creada in valorile liberalismului. Sunt convins ca nu va fi un drum usor. Acest partid va deveni cel mai puternic sustinator al liberalismului.

CITESTE SI: Partidul Liberal Reformator va fi lansat astazi de Calin Popescu Tariceanu 

Tot acum, ca reprezentant al liberalismului va anunt CANDIDATURA mea la PRESEDINTIA ROMANIEI. Noi avem o datorie pentru cetatenii acestei tari ca liberalismul este o solutie pentru acesti oameni. Acesti oameni care se simt tradati de deciziile luate in PNL. Vreau sa spun ca proiectul de unificare a fost lansat de TRAIAN BASESCU si a fost pus in practica de PNL. Modelul pe care el l-a promovat”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU la evenimentul de lansare a PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR.

CITESTE SI: EXCLUSIV.“DIZIDENTII” din PNL au actionat premeditat. FOTO DOCUMENT 

CALIN POPESCU TARICEANU  a anuntat si data la care va avea loc si primul Congres al PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR. Aceasta a fost stabilita pentru ziua de 26 iulie.

Sursa foto: realitatea.net