CALIN POPESCU TARICEANU spune ca NU A NEGOCIAT cu VICTOR PONTA numarul de portofolii pentru Guvern

Liderul Partidului Liberal Reformator (PLR), CALIN POPESCU TARICEANU, sustine ca NU A NEGOCIAT cu prim-ministrul VICTOR PONTA numarul de portofolii pe care formatiunea sa ar urma sa-l detina in Guvernul restructurat.

“NU AM NEGOCIAT cu prim-ministrul nici numarul de portofolii, nici care vor fi acelea. Insist ca inainte de aceasta discutie sa convenim care vor fi principalele directii de actiune, in baza programului USL, programului politic care a fost validat in 2012 la alegeri si, ulterior, pe baza caruia Guvernul a primit votul de investitura. Cred ca actiunea politica e mai importanta. Noi trebuie sa raspundem asteptarilor cetatenilor. Cetatenii asteapta nu atat sa vada cine ajunge ministru, ci cum se va schimba viata lor in bine, vor sa vada capacitatea noastra de a cuprinde si de a gasi raspunsuri adecvate la problemele lor”, a spus Tariceanu, luni, la Palatul Parlamentului.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: Ne gandim ca PLR sa primeasca MINISTERELE de Finante, Transporturi, Economie, Educatie si Cultura

El a precizat ca insista pentru un document politic care sa sintetizeze actiunea viitoare a Guvernului.

“Insist sa avem, inainte de orice, un document politic care sa sintetizeze actiunea viitoare a Guvernului. Apoi o sa discutam si de portofolii, si de persoane. (…) O sa ma vad cu prim-ministrul astazi, in zilele urmatoare, probabil o sa avem mai multe ocazii sa discutam aceste chestiuni. (…) In mod normal trebuie sa asteptam decizia UDMR, care se va lua pe 13 (decembrie n.r.), daca ramane, continua sau se retrage de la guvernare. Pana atunci trebuie sa ne facem calendarul in consecinta”, a precizat presedintele PLR.

Citeste si: VICTOR PONTA: Luni voi anunta noua COMPONENTA a GUVERNULUI

Sursa foto: epochtimes-romania.com