CALIN POPESCU TARICEANU: Sunt diferente mari intre programul meu si al lui Victor Ponta

Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la functia de presedinte, a declarat joi, la Ramnicu Valcea, ca exista diferente intre programul sau politic si al contracandidatului sau, premierul Victor Ponta, noteaza Agerpres.

“Sunt diferente mari intre programul meu si al domnului Ponta. In primul rand, exista o diferenta ideologica, eu sunt liberal, de centru-dreapta, domnia sa este de centru-stanga. Eu am totusi o experienta in spate care nu este egalata cred de niciunul dintre contracandidati, nici de domnul Victor Ponta. Si mai mult decat atat experienta nu este o simpla carte de vizita pe care scrie ca am fost prim-ministru si atat.

CITESTE SI: TARICEANU: In Romania doctoratele se obtin, in prezent, mai usor decat biletele de tramvai 

Eu am fost prim-ministru si Romania in acea perioada a realizat cateva lucruri importante. Nu am sa fac acum o expunere exhaustiva a realizarilor, a reusitelor pentru Romania, dar aderarea la UE nu cred ca este un lucru minor, cred ca este unul din cele doua proiecte majore pe care le-a avut Romania dupa 1990, proiecte de tara”, a precizat Tariceanu.

Potrivit acestuia, un alt lucru important a fost legat de nivelul de crestere economica care a caracterizat acea perioada si de nivelul de trai al romanilor, concretizat in cresteri de salarii, de pensii, investitii. El a adaugat ca isi va “pastra gloantele pentru turul II”.

CITESTE SI: Tariceanu sustine ca va lucra cu Ponta ca premier, daca va castiga alegerile 

“Am si eu strategia mea, imi voi pastra gloantele pentru turul II in care ma voi confrunta cu domnul Victor Ponta. Intr-o dezbatere publica pe care sper sa o am cu domnul prim-ministru Victor Ponta o sa am posibilitatea sa accentuez lucrurile care ne separa si modul in care vedem fiecare Romania si proiectul de tara”, a mai spus fostul premier.

Sursa foto: adevarul.ro