Calin Popescu Tariceanu: Traian Basescu este complet decredibilizat

Calin Popescu-Tariceanu, senator PNL, este de parere ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, este complet decredibilizat, dar si ca Romania are o problema serioasa, “care se numeste justitia”, informeaza Realitatea Tv.

Senatorul liberal a tinut sa sublineze ca el nu a facut atacuri la adresa justitiei, in calitate de prim-ministru si “nici macar afirmatii critice”, atacandu-l voalat si pe prim-ministrul Victor Ponta, care a comentat condamnarea la inchisoare a fostului premier Adrian Nastase.

“Romania are o problema serioasa, care se numeste justitia. Daca nu recunoastem acest lucru, cred ca gresim. Atitudinea unor lideri politici importanti nu sunt inspirate in comentarii la adresa justitiei si a unor decizii care nu ar trebui comentate, mai ales cand sunt luate cu unanimitate.

Cred ca trebuie sa acceptam si principiul independentei justitiei si neutralitatii ei”, a declarat fostul prim-ministru, joi seara, in studioul Realitatii Tv.

Calin Popescu Tariceanu a comentat si declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la justitie, afirmand ca acesta este “complet decredibilizat” si ca “mesajele pe care le da nu mai au niciun fel de forta de convingere”, chiar daca ar fi corecte.

Sursa foto: gandul.info