Calitate și design modern pentru mobilierul casei tale

Pentru ca nu reprezinta aspecte ce pot fi si care nici nu trebuie schimbate foarte des, piesele de mobilier trebuie alese cu grija. Trebuie sa ne gandim bine daca sunt pe placul nostru cu adevarat si daca se vor integra bine in spatiul in care vrem sa le amplasam, daca la final acesta va arata asa cum ne-am dori si ne face sa ne simtim bine.

Designul locuintei joaca un rol important in alegerea mobilierului potrivit pentru aceasta, indiferent de camera. Daca avem o casa veche, in ceea ce priveste designul, forma si aspectul, este mult mai bine sa alegem si mobilier cu un design vechi, clasic dar realizate din materiale moderne, rezistente si de cea mai buna calitate. Atat acestea cat si alte obiecte adiacente dar si decoratiunile si diversele aparate electronice sau electrocasnice trebuie sa de integreze bine in spatiul destinat acestora si sa se realizeze o compatibilitate cat mai mare intre acestea.

Daca este vorba despre o locuinta moderna, fie nou ridicata sau doar reconditionata, fiindu-i oferit un aspect modern, si mobilierul ales trebuie sa fie in acelasi fel. Si nu trebuie sa ne facem griji pentru ca intr-un magazin de specialitate putem gasi orice am avea nevoie, in orice design si culoare, la preturi accesibile in raport cu calitatea produselor.

Cele mai importante doua camere, daca vrem sa ne mutam in locuinta cat mai curand posibil, sunt baia si dormitorul. De la o camera la alta, mobilierul si nu numai difera foarte mult. Baia, fiind un loc in care se poate crea un nivel inalt de umiditate, trebuie alese mobiliere realizate din materiale de calitate, care sa reziste. Lemnul de slaba calitate poate crapa sau se poate umfla, de la caldura sau de la umiditate. Insa in schimb, lemnul de calitate superioara ca rezista mai putin. Preferabile intr-o astfel de incapere sunt in special obiectele realizate din plastic sau poliester alaturi de alte mase plastice sau metalice tratate pentru a nu fi corodate de umiditate. Acest lucru poate fi facut si pentru lemn,  vopsirea si stropirea sa cu diverse lacuri si substante de protectie, chiar si antibacteriene, care ne ajuta sa curatam mai bine baia.

Pentru podea alegem fara indoiala gresie. Fie ca optam pentru o cada sau pentru o cabina de dus, nu exista material pentru podea mai bun si mai rezistent. Desi nu poate pastra caldura atat bine ca si parchetul iar podeaua, daca dispune de sistem de incalzire nu se va incalzi atat de reprede, tot ramane prima alegere a multora. In ceea ce priveste obiectele de mobilier, putem alege un dulap ce poate fi amplasat in jurul sau sub chiuveta, alaturi de un cuier pentru haine si prosoape, ceva rafturi si poate anumite obiecte decorative. Toate acestea trebuie sa fie de calitate, sa reziste la umezeala si la actiuni repetate.

Facand trecerea la dormitor, aici putem avea un volum si o varietate mai mare de obiecte de mobilier si nu numai. Si spatiul este ceva mai mare decat in baie si astfel, putem opta pentru de dimensiuni mai generoase, asta daca nu ne dorim desigur, cat mai mult loc liber. Ca si in cazul unui living, putem alege o biblioteca sau un dulap pentru haine si accesorii, pe care totodata sa putem amplasa un televizor si un sistem audio dar si alte electronice si nu numai. Dar mai importante de atat sunt un pat si una sa doua noptiere si cel mai probabil si un dressing pentru haine.

Somnul fiind foare important si astfel o pate esentiala a vietii noastre prin care in mare parte ne recuperam energia si ne refacem, alegerea unui pat bun, comod si care sa ne ofere odihna pe care o cautam este imperativa. Conteaza atat corpul patului, partea realizata din lemn sau alte materiale, precum metal sau chiar mase platice in combinatie cu alte materiale cat si salteau pe cate o utilizam. Cele cu spuma de memorie sunt printre cele mai bune, in ceea ce priceste nivelu de confortul si pastrarea unei pozitii corecte a corpului in timpul somnului.

Pentru a va amenaja casa asa cum doriti puteti alege cel mai bun mobilier de la topmob-design.ro, la cele mai mici preturi. Aici puteti gasi produse pentru interaga locuinta, pentru fiecare camera si spatiu in parte, chiar si la exterior. Daca nu aveti idei sau daca doar vrei sa aflati pararea celor cu mai multa experienta, puteti ramane mereu la curent cu recomandarile oferite de catre magazin in materie de produse dar si de pret.

Prin alegerea pieselor de mobilier de dimensiuni mai mici, mai compacte, putem economisi mult mai mult spatiu in locuinta si putem utiliza acest spatiu liber obtinut in alte scopuri. Daca avem copii, acestia pot obtine un spatiu cat mai mare de joaca, atunci cand nu pot face asta afara. Poate fi de altfel si un spatiu util pentru animalul de companie, caine sau pisica. Sau de asemenea, un spatiu pe care sa il ocupam ulterior,  in timp.

Pentru a nu lasa in urma nici bucataria, aici putem merge pe mai multe variante. Exista multi care aleg bucatariile open-space ce fac parte practic din living si astfel trebuie organizate pentru a se integra bine in acest spatiu si pentru a putea fi utilizate astfel incat sa deranjam cat mai putin spatiul din jur. Daca suntem persoane care prefaram sa gatim in mod regulat vom avea nevoie de ustensilele si echipamentele necesare si astfel de spatii de depozitare deci de sertare si dulapuri mai multe .