Calugari de la Muntele Athos, in vizita la Gigi Becali

Mai multi calugari de la Muntele Athos au venit, sambata, sa-l viziteze pe Gigi Becali la penitenciarul Rahova. Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat ca s-a formulat o cerere la administratia penitenciarului pentru ca fetele bisericesti sa-l poata vizita pe Becali si sa se roage pentru el la slujba de duminica, la biserica inchisorii.

Avocatul a mai precizat ca starea morala a lui Gigi sa este una buna, are un tonus extraordinar si ca isi petrece tot timpul in rugaciune.

“Este vorba despre un grup de 10-12 calugari care au venit sa il susţina de pe muntele Athos pe Gigi Becali. Noi formulam o cerere catre Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru a li se putea permite acestora sa sustina si sa poata chiar oficia o slujba la biserica penitenciarului. Suntem in asteptarea raspunsului. Stie despre aceasta vizita, acum am iesit de la domnia sa (Gigi Becali n.r.), este foarte puternic, un tonus extraordinar, un moral foarte sus, nu considera ca traieste intr-un penitenciar, non stop sta in rugaciune”, a declarat Robert Ionescu.

Se pare ca cererea calugarilor de a-l vizita, sambata, pe Gigi Becali a fost refuzata, pe motiv ca omul de afaceri a primit deja maximul de vizite permise pentru aceasta perioada.

Foto: RTV