Calul Titanilor, cea mai mare statuie ecvestra din Romania, in Parcul Titan

Primaria Sectorului 3 inaugureaza, sambata, 10 august, incepand cu ora 17.00, Tabara de Creatie-Sculptura Mileniului 3-Eco-Music-Art.

In cadrul acestui eveniment  se va monta CALUL TITANILOR,  cea mai mare statuie ecvestra din Romania. Cu o inaltime de 7,50 m, fara piedestal si numai din otel, statuia este creatia artistei Mihaela Diaconu. Tabara de sculputura se va desfasura in perioada 10-31 august, in Parcul Titan cu participarea sculptorilor: Bogdan Hojbota, Misha Diaconu, Carmen Tepsan, Corneliu Tache, Mara Breza si Titi Ceara.

Atelierele de sculptura se desfasoara zilnic intre 9-21.00, iar in fiecare week-end, publicul doritor poate adresa intrebari artistilor intre orele 11.00-13.00. La finalul taberei, cele sase lucrari in marmura, lemn si otel vor ramane in Parcul Titan. ECO-MUSIC-ART este un mixaj de sculptura, muzica si ecologie si se implica prin actiuni eco si in responsabilizarea  persoanelor asupra problemelor de protectia mediului, cu participarea Asociatiei Environ Romania si Ecotic-pentru un mediu curat.

In fiecare week-end nu va lipsi muzica, iar sculptorilor si voluntarilor  ecologisti li se vor alatura, pentru a sustine concerte, Dan Helciug, Mihai Margineanu, Emeric Imre, El Negro si The Band.

Sursa foto: rnews.ro