Camatarii din Botosani si Suceava “calcati” de mascati! Au fost confiscati 500.000 de euro si peste un kilogram de aur

Camatarii din judetele Botosani si Suceava au fost “vizitati” de mascati! In cursul zilei de azi, politistii specializati in investigarea fraudelor din IPJ Botosani si IPJ Suceava au efectuat nu mai putin de 15 perchezitii, in urma carora 7 persoane au ridicate sub acuzatia de evaziune fiscala, spalare de bani si camatarie. 

Camatarii din judetele Suceava si Botosani au fost “calcati” de ofiteri specializati in investigarea fraudelor din cadrul IPJ Botosani si IPJ Suceava care au confiscat peste 500 de mii de euro, in diferite monede, dar si peste un kilogram de aur in bijuterii.

In urma perchezitiilor, lucratorii din politie au confiscat peste 260.000 de euro, 33.000 de dolari americani, 60.000 de lire sterline, 7.000 de franci elvetieni si 500 de mii de lei, la care se adauga si peste un kilogram de aur in bijuterii.

Totodata au fost retinute si 7 persoane, cu varste cuprinse intre 39 si 58 de ani, sub acuzatiile de frauda fiscala, camatarie si spalare de bani, a declarat subcomisarul Daniela Gheorghiescu, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

In timpul amplei operatiuni desfasurate astazi de inspectorii de la IPJ Botosani si Suceava au fost sprijiniti de membri ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Botosani si de jandarmi de la IJJ Botosani.

Sursa foto: pressalert.ro