Camelia Pacuraru, medic la Spitalul Victor Gomoiu din Bucuresti, printre romanii morti in Muntenegru

Camelia Adriana Pacuraru, medic la Spitalul de Copii “Victor Gomoiu” din Bucuresti, se numara printre romanii morti in tragicul accident de autocar din Muntenegru.

Managerul spitalului inca nu si-a revenit din soc si sustine ca a tot sperat ca Adriana sa se numere printre persoanele ranite. Camelia Pacuraru lucra in sectia de sugari a Spitalului Clinic de Copii “Victor Gomoiu”.  

“Nu pot sa imi revin. De cand am aflat ca a plecat in excursie in Muntenegru am stat cu sufletul la gura. Am sperat sa fie pe lista celor raniti. Dar nu a fost sa fie asa. Toti suntem distrusi. Era ca o adevarata mama pentru bebelusi, ii ingrijea cu dragoste, rabdare si pasiune. Aceleasi sentimente le transmitea si mamelor copiilor bolnavi care ajungeau in sectia ei. Ne cunoastem de 36 de ani. Am fost colege de facultate. Am fost foarte necajite cand, in urma cu cativa ani, am aflat ca un alt coleg al nostru de facultate, doctorul Ivan, a murit, la Fundeni, in numai 30 de minute dupa ce i s-a facut rau. Atunci ne-am gandit cat de cruda poate fi viata, cat de imprevizibila”, a spus managerul unitatii sanitare, Doina Plesca, potrivit Mediafax.

Ultima discutie intre Adriana Camelia Pacuraru si colegii sai a avut loc vineri, cu putin inainte sa plece in excursia organizata de Mareea Travel

“Era atat de fericita ca pleaca in excursie sa se relexeze. Muncesti un an intreg si pleci in vacanta si, in loc sa te distrezi, mori. Cred ca ar trebui sa invatam din fiecare drama ceva. Sa incercam sa fim mai buni, mai intelepti, chiar daca primim lovituri grele. Sunt foarte marcata de aceasta tragedie”, a mai spus Doina Plesca.

Foto: MApN