CAMELIA VOICULESCU a trimis un ANUNT IMPORTANT pentru ANGAJATII ANTENEI 3

CAMELIA VOICULESCU, fiica lui DAN VOICULESCU si unul dintre actionarii postului de televiziune ANTENA 3, le-a transmis un mesaj angajatilor din TRUSTUL INTACT, dupa ce ANAF a cerut EVACUAREA, pana pe 20 februarie, a sediilor confiscate de stat. CAMELIA VOICULESCU spune ca cei care mizeaza pe faptul ca jurnalistii de la Intact vor ”lasa capul jos, mizeaza gresit”.

”Dragi colegi,

Nu voi comenta aici justetea sau injustetea actiunii ANAF de ieri.

As vrea insa sa va spun cateva cuvinte despre NOI.

Am trecut prin multe incercari impreuna, pe care le-am depasit prin solidaritatea si seriozitatea care ne caracterizeaza. Am iesit de fiecare data mai puternici, mai uniti, mai intelepti. Si am ramas NOI.

CITESTE SI: ULTIMATUM: ANAF A MAI OFERIT CELOR DE LA ANTENA 3 CINCI ZILE PENTRU A EVACUA SEDIUL

Pe NOI nu ne defineste o cladire, nu ne valideaza o hartie, nu ne intimideaza un ordin. Pentru ca pe NOI ne unesc valori comune, idei frumoase, responsabilitati care ne obliga si ne onoreaza.

Am invatat ca incercarile prin care treci au rolul sa iti arate cat de puternic esti. Ce am fi fara curaj? Ce am fi fara demnitate? Cei care mizeaza pe faptul ca vom lasa capul in jos, mizeaza gresit.

Tuturor celor care sunt mereu creativi, plini de haz, optimisti, care creeaza programe de divertisment senzationale si ne surprind prin resurse nelimitate, dar si tuturor celor care nu au ales calea mai usoara – voua, colegilor mei – am sa va adresez trei cuvinte: MERGEM MAI DEPARTE.

Camelia Voiculescu”, se arata in mesajul trimis pe mail-urile interne ale angajatilor de la postul ANTENA 3.

Sursa foto: antena3