Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au fost la DNA, unde li s-a prezentat materialul de urmarire penala

camelia_voiculescu-sorin-alexandrescu

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au ajuns, luni, la Departamentul National Anticoruptie (DNA), pentru a li se aduce la cunostinta probele procurorilor in dosarul de santaj.

Urmatorul pas este trimiterea dosarului la Judecatoria Sector 1. Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au semnat procesele verbale conform carora au luat la cunostinta probele adunate de DNA impotriva lor. Procurorul de caz va hotari pe cine va trimite in judecata.

Reamintim ca fiica lui Dan Voiculescu este acuzata de complicitate la santaj impotriva administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, iar directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS.

Sorin Alexandrescu este cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai pana in 6 iunie, cand Tribunalul Bucuresti i-a inlocuit masura dispusa de Judecatoria Sectorului 1 cu interdictie de a parasi tara.

Foto: RTV