Campania de colectare a DESEURILOR ELECTRONICE continua in Sectorul 1

Primaria Sectorului 1 si compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din aceasta zona administrative, continua campania de colectare a echipamentelor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE).

Campania are loc in a doua duminica a fiecarei luni, dupa un grafic stabilit de Primaria Sectorului 1 si compania Romprest, insa, in luna aprilie, din motive care tin de respectarea Sarbatorilor Pascale, campania se va desfasura in prima duminica a acestei luni.

In data de 5 aprilie, locuitorii Sectorului 1 pot depozita in fata imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, masinile de spalat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupa inutil spatiul in locuinte. Toate deseurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest. Echipamentele electrocasnice colectate vor fi preluate in vederea tratarii ecologice, valorificarii si reciclarii in conformitate cu legislatia europeana de mediu.

Citeste si: CURATENIA DE PRIMAVARA a inceput in Sectorul 1

Primaria Sectorului 1 solicita locuitorilor sa nu arunce, alaturi de echipamentele electrocasnice vechi, resturi menajere sau materiale de constructii.

Administratia locala a lansat, inca din martie 2008, un program de colectare gratuita a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice. Locuitorii Sectorului 1 s-au putut debarasa de aparatura nefolositoare: monitoare de calculator, televizoare, aparate de radio, frigidere, masini de spalat etc. De-a lungul acestor ani s-au strâns tone de astfel de echipamente. Informatii suplimentare pot fi obtinute la tel. 021/668.10.50 si 021/9460 – dispecerat Romprest.

Citeste si: CENTRU DE COLECTARE a DESEURILOR de echipamente electrice si electronice, in Sectorul 6