CAMPANIA DE IGIENIZARE din Sectorul 5 continua

Primaria Capitalei continua actiunea de salubrizare si igienizare a zonelor insalubre din Sectorul 5, acolo unde in mod frecvent sunt depozitate deseuri necontrolate, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Astfel, joi, incepand cu ora 8.00, se va actiona in zona blocurilor din strada Zabrautiului, precum si in zona blocurilor situate pe strada Amurgului, la intersectia cu strada Pucheni. Cantitatea de deseuri estimata a se evacua din aceasta zona este de 120-150 de tone.

Citeste si: Actiune de SALUBRIZARE si IGIENIZARE in Cartierul Militari

Operatorul responsabil cu salubritatea in acest sector, SC Romprest Service SA, va desfasura actiuni de strangere, colectare si evacuare a deseurilor necontrolate. Ulterior, acestea vor fi transportate si depozitate la rampa ecologica.

De asemenea, strazile vor fi maturate manual si mecanizat iar carosabilul si trotuarele vor fi spalate, inclusiv aleile dintre blocuri. Vor participa 25 de operatori manuali, patru autobasculante, doua incarcatoare frontale, un abrolkipper, o autocisterna si o automaturatoare.

Dupa finalizarea operatiunilor de salubrizare, in data de 10 aprilie, incepand cu ora 8.30, se va efectua igienizarea zonei de catre SC 3D Romania SA, intervenindu-se cu doua brigazi cu cate opt operatori.

Citeste si: AMPLA ACTIUNE DE SALUBRIZARE in mai multe zone din SECTORUL 5

Vor fi efectuate  tratamente de deratizare si vor fi utilizate urmatoarele produse raticide: Rubis pasta (40 kg), Rubis grain (45 kg) si Rubis bloc (20 kg).

Pentru buna desfasurare a actiunii, municipalitatea va fi sprijinita de Politia Locala a Municipiului Bucuresti cu doua echipaje.

Sursa foto: facebook.com