Campania “Fara talcioc pe trotuare” a demarat in Sectorul 6

In Sectorul 6 a fost demarata campania “Fara talcioc pe trotuare”, prin care politistii locali vor aplica somatii si amenzi pentru proprietarii masinilor lasate spre vanzare pe raza sectorului.

Astfel,  prin hotararea Consiliului Local, proprietarii care isi lasa masinile spre vanzare pe strazi vor fi sanctionati cu amenzi de pana la 1.000 de lei.

Primarul Sectorului 6, Rares Manescu, a facut un apel la locuitori sa ajute la eliberarea trotuarelor de masinile care ocupa in mod abuziv domeniul public.

“Am demarat campania ‘Fara Talcioc pe trotuare!’, prin care Politia Locala Sector 6 va aplica somatii si amenzi pentru proprietarii masinilor lasate spre vanzare in Sectorul 6. Hotararea Consiliului Local permite sanctionarea cu pana la 1.000 de lei a proprietarilor. Agentii Politiei Locale continua aplicarea somatiilor in zonele deja cunoscute, devenite veritabile targuri de masini. Fac apel la dvs. sa-mi furnizati fotografii cu masinile care ocupa inutil si abuziv domeniul public, pentru rezolvarea acestei situatii. Impreuna, vom schimba aspectul trotuarelor, vom facilita deplasarea pietonilor si vom contribui la cresterea sigurantei in Sectorul 6″, a declarat Rares Manescu, Primarul Sectorului 6.