CAMPANIE DE INFORMARE privind ALEGERILE PREZIDENTIALE, lansata de AEP

CAMPANIA “Votul tau da forma Romaniei”, care isi propune INFORMAREA cetatenilor privind prezenta la vot la ALEGERILE PREZIDENTIALE din noiembrie, a fost lansata joi de Autoritatea Electorala Permanenta (AEP).

Vicepresedintele AEP, Dan Vlaicu, a afirmat intr-o conferinta de presa ca institutia pe care o conduce are obligatia ca la fiecare scrutin sa informeze alegatorii cu privire la detaliile tehnice ale procesului de votare, respectiv unde, cum si cand voteaza.

“Cu ocazia ALEGERILOR PREZIDENTIALE din acest an am realizat patru clipuri video si patru spoturi audio atat pe temele mentionate, cat si cu referire la importanta votului”, a declarat vicepresedintele AEP.

Citeste si: ALEGERI PREZIDENTIALE: Campania electorala incepe vineri. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii la Presedintie

El a punctat ca exercitarea dreptului de vot da forma democratiei. “Campania noastra sta sub titlul ‘Votul tau da forma Romaniei’. De ce? Pentru ca votul tau inseamna ca iti pasa de viitorul tau si de viitorul comunitatii in care traiesti. Votul tau da forma Romaniei pentru ca votul tau este vocea ta, iar tu ai un cuvant de spus. Totodata, vrem sa transmitem tinerilor dar si celorlalti alegatori ca votul este un drept care a fost obtinut cu sacrificii si ca implicarea fiecarui cetatean conteaza”, a spus Dan Vlaicu.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Sunt PREGATIT pentru aceasta CAMPANIE ELECTORALA

Cele patru clipuri lansate de AEP prezinta informatii despre cum, unde si cand pot vota romanii, despre cine are drept de vot, despre votul prin intermediul urmei mobile sau orele intre care romanii pot merge la vot.

Sursa foto: stiripesurse.ro