CAMPANIE de strangere de SEMNATURI pentru GRATIEREA MONICAI IACOB RIDZI

Monica Ridzi, dusa de urgenta la spital

Tiberiu Iacob Ridzi a declansat in municipiul Petrosani, acolo unde este primar, o CAMPANIE de strangere de SEMNATURI pentru GRATIEREA MONICAI IACOB RIDZI.

Astfel, sotul MONICAI IACOB RIDZI i-a convocat pe toti preotii din localitate la o sedinta si le-a dat misiunea de a strange semnaturi pentru gratierea sotiei cu ajutorul enoriasilor care vin la Biserica.

Citeste si: VICTOR PONTA, despre CAZUL RIDZI: O tara in care o MAMA este lasata sa MOARA in INCHISOARE e o TARA BARBARA

Primarul TIBERIU IACOB RIDZI a avut o intalnire cu preotii in care le-a spus: ”Plange toata tara si noi nu plangem deloc? Va rog sa luati tabelele si sa le completeze toata lumea care vine la Biserica”. Primarul i-a avertizat pe preoti ca, in caz contrar, nici el nu va mai manifesta aceeasi darnicie fata de lacasurile de cult din localitate, potrivit unor surse citate de ziuanews.ro.

Citeste si: MONICA IACOB RIDZI, vizitata de SOT si COPII la PENITENCIAR. UPDATE

Dupa sedinta, fetele bisericesti s-au pus pe treaba. Pe masuta din biserici unde se vand lumanari se afla si tabelul cu semnaturi, iar cei care comercializeaza obiectele bisericesti au primit misiunea de a strange SEMNATURILE care o pot scapa pe MONICA IACOB RIDZI din puscarie.