CAMPANIE pentru stimularea cetatenilor de a se se IMPLICA ACTIV in viata comunitatii, lansata de Primaria Sectorului 6

Primaria Sectorului 6, prin Compartimentul Online, a lansat CAMPANIA “#Stiidela6”, in cadrul Proiectului Transparenta si Calitate in administratia publica prin social media, derulat in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici, Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila – Agenda 21, finantat prin Programul EEA Grants.

CAMPANIA se desfasoara in mediul online si se adreseaza membrilor comunitatii Sectorului 6, in ajutorul carora vine cu informatii utile despre activitatea administratiei publice locale, prezentate intr-o maniera interactiva si prietenoasa, pe intelesul tuturor. CAMPANIA a pornit de la dorinta de a a facilita procesul comunicational, iar cei vizati isi pot expune punctul de vedere referitor la situatiile expuse.

Citeste si: Politistii locali din Sectorul 6 asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea in Capitala

Subiectele abordate raspund la cele mai frecvente intrebari primite de la cetateni si reflecta pricipalele domenii de competenta ale Primariei Sectorului 6, precum si ale celorlalte institutii ale administratiei publice locale de pe raza Municipiului Bucuresti.

Proiectul are ca scop stimularea cetatenilor de a se se IMPLICA ACTIV in viata comunitatii, precum si dezvoltarea unei relatii mai apropiate intre Primarie si cetatenii Sectorului 6.

Citeste si: CALATORII MAGICE cu POLAR EXPRESSUL si MOS CRACIUN, la Plaza Romania

CAMPANIA “#Stiidela6” poate fi urmarita pe pagina de facebook a Primariei Sectorului 6.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6