CAMPANIE UMANITARA in sprijinul SINISTRATILOR din judetele afectate de INUNDATII

Primaria Sectorului 4 a dispus infiintarea de urgenta a unor puncte de colectare a ajutoarelor, ca urmare a situatiei dificile cu care se confrunta locuitorii judetelor din sud-vestul tarii, afectate de INUNDATII si aflate in continuare sub incidenta codului rosu, au anuntat reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, punctele de colectare sunt deja functionale in doua dintre cele sase containere de pe raza Sectorului 4, amenajate drept puncte de prim ajutor in cazul unor situatii de urgenta, fiind situate la Piata Sudului (capatul liniilor de troleibuz 73, 74, 77) si pe bd. Sincai (vizavi de Parcul Tineretului).

Citeste si: BISERICILE colecteaza ALIMENTE si HAINE pentru SINISTRATI

“Sunt locatiile in care, oamenii cu suflet din toata Capitala, sensibili la drama cu care se confrunta semenii lor, vor putea dona imbracaminte, incaltaminte, apa potabila, alimente neperisabile, paturi si orice alte obiecte pe care le considera utile gospodariilor afectate de inundatii”, afirma reprezentatii Primariei Sectorului 4. Colectarea ajutoarelor se va desfasura zilnic, in intervalul orar 09.00–19.00.

Citeste si: Bucurestenii pot dona AJUTOARE pentru persoanele SINISTRATE din localitatile afectate de INUNDATII

“In astfel de situatii, trebuie sa fim solidari cu semenii nostri, care traverseaza momente dramatice. Consider ca nu putem ramane indiferenti, fiecare dintre noi, cu mai mult, cu mai putin, in functie de posibilitati, sa ne mobilizam si sa punem umarul la refacerea gospodariilor afectate, astfel incat, si pentru acesti oameni, viata sa-si reia cursul firesc”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4