CAMPANIE UMANITARA pentru SINISTRATI, demarata de Primaria Sectorului 3

Primaria sectorului 3 a demarat o CAMPANIE UMANITARA de sprijinire a SINISTRATILOR din judetele afectate de inundatii, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Astfel, primarul Robert Negoita a dispus infiintarea a patru centre de colectare a ajutoarelor pe raza Sectorului 3. Acestea vor functiona la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru persoane varstnice “Casa Max”, la Centrul de Ingrijire si Asistenta “Floarea Sperantei”, la Complexul de Servicii pentru copiii strazii si la Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilitati “Crinul Alb”.

Citeste si: “AJUTOR DE LA BUCURESTENI”, campanie de strangere de ajutoare pentru persoanele afectate de inundatii

In aceste locuri, bucurestenii pot dona apa potabila, alimente neperisabile si paturi. Colectarea ajutoarelor se va face in fiecare zi, in intervalul orar 9.00-21.00.

Citeste si: CAMPANIE UMANITARA in sprijinul SINISTRATILOR din judetele afectate de INUNDATII

“Fac un apel catre toti locuitorii sectorului 3 si catre bucuresteni in general sa contribuie cu ceea ce le sta in putere pentru a-si ajuta semenii aflati in nevoie. Oricat de putin putem da fiecare dintre noi este mai mult decat ceea ce lor le-a ramas. Daca vom fi suficient de multi, chiar vom reusi sa ii ajutam sa revina la viata de dinaintea acestei nenorociri. Sunt convins ca romanii vor arata inca o data ca in fata unor asemenea situatii sunt solidari”, a declarat primarul Sectorului 3.

Sursa foto: adevarul.ro