Campioana a gasit inlocuitor pentru SZUKALA: Daca ma suna STEAUA intr-o ora sunt in Romania

Szukala a semnat un contract pe 2 ani cu Al Ittihad

STEAUA BUCURESTI este foarte aproape de a-l pierde in iarna pe unul dintre cei mai buni jucatori defensivi pe care ii are in lot. Internationalul polonez LUKASZ SZUKALA este foarte aproape de a da curs ofertei primite de la fostul sau antrenor, Laurentiu Reghecampf, acesta din urma dorindu-l la Al-Hilal.

Pentru a nu fi prinsi pe picior gresit, diriguitorii gruparii din Ghencea s-au reorientat catre o tinta mai veche, OUSMANE VIEIRA, fostul capitan al Pandurilor fiind dorit la Steaua inca de acum doi ani. Aflat sub contract cu gruparea turca Rizespor, VIEIRA a fost contactat de Fanatik, fundasul central recunoscand ca daca va primi un telefon din partea ros-albastrilor, dar si daca i se va propune un salariu egal cu cel pe care il are acum in Tara Semilunei intr-o ora se prezinta in Romania.

CITESTE SI: LATOVLEVICI are o oferta din GOLF! Fundasul stanga nu este multumit de prelungirea oferita de Steaua 

“Sunt onorat ca un astfel de club se intereseaza de mine. Steaua este o echipa mare, joaca in cupele europene, dar nu depinde de mine.Steaua trebuie sa negocieze cu Rizespor. Depinde de oferta, pentru ca eu mai am doi ani de contract aici. Vorbim in iarna.

Oferta din Turcia a fost mai buna. Am discutat cu domnul Reghecampf, mi-a explicat ce se doreste la Steaua, insa am ales ce era mai bine pentru mine si familia mea. Oferta patronului Stelei a fost mai mica, astfel ca m-am dus la Rizespor. Daca oferta Stelei va fi egala cu cea din Turcia, vin in Liga 1! Pentru ca, sincer, conteaza si banii a spus Vieira pentru Fanatik.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA BUCURESTI a terminat la EGALITATE meciul cu ASTRA GIURGIU 

Un amanunt care poate cantari serios in favoarea Stelei este faptul ca iubita jucatorului este romanca: “Este cu mine in Turcia si ma sustine tot timpul. Dar daca Steaua ma suna, intr-o ora sunt in Romania! Ma urc in avion de la Istanbul si vin la Bucuresti!” a mai spus Viera.

Sursa foto: prosport.ro