Campioana olimpică din România care a refuzat avansurile unui prinț celebru

Una dintre cele mai cunoscute sportive din România, campioana olimpică și multiplă medaliată la numeroase concursuri de natație, Camelia Potec a fost curtată intens de prințul Albert de Monaco.

Totul s-a petrecut în anii când actuala președintă a Federației de Natație și Pentatlon Modern era în momentele sale de glorie, fiind nelipsită de la o competiție anuală de natație găzduită de Principatul Monaco.

Camelia Potec a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce s-a întâmplat și de ce n-a fost să fie și de ce nu s-a legat nimic cu unul dintre cei mai râvniți prinți ai planetei. „Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut”, a relatat Camelia Potec, conform gsp.ro.

„Eu am aflat târziu că seara după dineul oficial, câţiva, au ieşit la un club unde a fost şi Albert de Monaco. După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă. El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”, a confirmat întâmplarea, pentru sursa citată,  antrenoarea Doina Sava.

Sursa foto: sport