CAMPION MORT de cancer la numai 46 de ani, comunitatea sportiva deplange moartea sa

CAMPION MORT DE CANCER! Campion national de raliuri al Romaniei in calitate de copilot, Adrian Berghea a murit in urma unei suferinte cauzata de crunta boala. Anuntul decesului a fost facut de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, intr-un comunicat de presa. Adrian Berghea avea doar 46 de ani. 

In comunicatul transmis presei, Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) precizeaza ca federatia este alaturi de intreaga comunitate automobilistica si de familia celui care a fost Adrian Berghea, stins din viata la doar 46 de ani dupa o nedreapta lupta cu cancerul. In cariera sa, campionul Adrian Berghea i-a avut langa el pe Constantin Aur si Dan Girtofan, cu care a avut rezultate exceptionale.

“FRAS este alaturi de intreaga comunitate automobilistica si de familia celui care a fost Adrian Berghea, stins din viata la doar 46 de ani dupa o nedreapta lupta cu cancerul. Cu o cariera impresionanta in motorsport, ce a culminat cu obtinerea a doua titluri de campion absolut în calitate de copilot si numeroase participari internationale, Adrian Berghea este considerat unul dintre cei mai de succes copiloti ai Romaniei din istorie. De-a lungul carierei, el i-a avut in stanga sa printre altii pe Constantin Aur si Dan Girtofan, alaturi de care a obsinut cele mai mari succese sportive. Adrian Berghea si-a dedicat intreaga viata pasiunii pentru motorsport, perfomanta si educatie, fiind in ultima perioada instructor in cadrul scolii de Pilotaj Defensiv Titi Aur”, se mentioneaza în comunicatul FRAS.

Te-ar putea interesa si: Un roman a murit la ski in Bulgaria

Adrian Berghea este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes copiloti din istoria Romaniei. Adrian Berghea a avut o cariera impresionanta in motorsport ce a culminat cu obtinerea a doua titluri de campion absolut in calitate de copilot si numeroase participari internationale. 

De-a lungul carierei el i-a avut in stanga sa printre altii pe Constantin Aur si Dan Girtofan, alaturi de care a obtinut cele mai mari succese sportive. Cu Titi Aur a fost campion national absolut in 2006, pe un Mitsubishi Evo 9, iar anul urmator a devenit campion national alaturi de Girtofan, pe Subaru Impreza N12.

Adrian Berghea si-a dedicat intreaga viata pasiunii pentru motorsport, perfomanta si educatie, fiind in ultima perioada instructor in cadrul scolii de Pilotaj Defensiv Titi Aur.

Citeste si: Un renumit artist a murit