Campionat Mondial de fotbal 2014: AUSTRALIA-SPANIA, 19.00, TVR 2 / Furia Roja lupta pentru onoare

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Campioana en-titre a lumii, SPANIA, va juca doar pentru a-si salva onoarea extrem de sifonata in primele doua partide disputate de iberici in GRUPA B de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA .

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. SPANIA va incerca sa obtina prima victorie de la acest turneu final in meciul cu AUSTRALIA care va avea loc luni cu incepere de la ora 19.00 (ora ROMANIEI) si va putea fi urmarit pe TVR 2.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: OLANDA-CHILE, 19.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. AUSTRALIA se gaseste in aceeasi situatia dupa esecurile cu CHILE si OLANDA, dar “cangurii” nici nu puteau spera la prea mult la aceasta editie a CAMPIONATULUI MONDIAL. In plus, AUSTRALIA are si un golaveraj ceva mai bun decat al SPANIEI, 3-6 fata 1-7. AUSTRALIA nu a castigat decat un meci contra unei selectionate europene, 2-1 cu Serbia in 2010.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Chiar daca este eliminata, nationala “socceroos” ar avea o mare satisfactie daca ar termina competitia inaintea campioanei mondiale en-titre, daca va remiza cu SPANIA. Din pacate, AUSTRALIA nu va putea miza pe veteranul golgheter TIM CAHILL care este suspendat.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: SUA-PORTUGALIA 2-2 (0-1) / Lusitanii au egalat in ultima secunda 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. SPANIA nu a pierdut niciodata 3 meciuri la un turneu final de CAMPIONAT MONDIAL. In total, la Euro 2008, la Mondialele din 2010 si Euro 2012, SPANIA a incasat doar 6 goluri. La CUPA MONDIALA din BRAZILIA a incasat deja 7 goluri. In cele 126 de minute jucate la acest Mondial, DIEGO COSTA nu a reusit nici macar un sut pe spatiul portii.

ECHIPE PROBABILE:

AUSTRALIA(4-3-2-1): Ryan; Spiranovic, Wilkinson, McGowan, Davidson; McKay, Jedinak, Bresciano; Leckie, Oar; Bozanic. ANTRENOR: ANGE POSTECOGLOU.
SPANIA (4-2-3-1): Casillas; Juanfran, Javi Martinez, Sergio Ramos, Jordi Alba; Koke, Busquets; Mata, Fabregas, Cazorla; Villa. ANTRENOR: VICENTE DEL BOSQUE.

STADION: “BAIXADA” (CURITIBA, capacitate 39.631 de locuri).
ARBITRI: NAWAF SHUKRALLA – YASER TULEFAT, EBRAHIM SALEH (toti din Bahrein). REZERVA: NORBERT HAUATA (Tahiti).

Sursa foto: fifa.com