Campionatul Mondial de fotbal 2014: ALGERIA-RUSIA, 23.00, TVR 2 / Pe viata si pe moarte pentru locul doi

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria si Rusia se intalnesc astazi, de la ora 23:00, pentru prima data la un turneu final de Campionat Mondial, la Curitiba, partida urmand sa fie transmisa in direct de TVR 2. Meciul dintre ALGERIA si RUSIA poate decide a doua echipa calificata in optimile CM din GRUPA H.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.Rusii pregatiti de Fabio Capello (68 ani) sunt obligati sa castige pentru a se califica in optimi, chiar in dauna africanilor. De asemenea, “Vulpile desertului”, asa cum sunt porecliti algerienii, pot accede in faza eliminatorie, chiar si daca nu inving, insa depind si de jocul rezultatelor.

Citeste si: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: “CANIBALUL” LUIS SUAREZ, SUSPENDARE DRASTICA! 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In cazul unui insucces, selectionerul Rusiei, Fabio Capello, platit cu 8.000.000 de euro pe an (cel mai bine platit selectioner de la Cupa Mondiala), ar putea calca pe urmele lui Cesare Prandelli sau Sabri Lamouchi, demisi de la nationala Italiei, respectiv cea a Coastei de Fildes. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In momentul de fata, Algeria, una dintre revelatiile acestui turneu final, este echipa africana care a inscris de cele mai multe ori intr-un joc disputat la un Campionat Mondial, dupa victoria in fata Coreei de Sud, scor 4-2.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: COREEA DE SUD-BELGIA, 23.00, TVR1 / Asiaticii nu cred in miracole

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In schimb, Rusia, nu a fost la fel de inspirata la acest Mondial si poate pleca acasa cu un singur punct in cazul unui insucces astazi, cel din remiza 1-1 impotriva Coreei de Sud.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data pana acum, intr-un meci amical terminat la egalitate, 2-2.

ECHIPE PROBABILE:

ALGERIA: M’ Bholi – Mandi, Bougherra, Halliche, Mesbaj – Mejdani, Bentaleb – Feghouli, , Brahini, Djabou – Slimani. Selectioner: Vahid Halilhodzici

RUSIA: Akinfeev – Kozlov, Berezoutski, Ignashevich, Kombarov – Glushakov, Fayzulin – Samedov, Shatov, Kanunnikov, Kokorin. Selectioner: Fabio Capello.

STADION: BAIXADA (CURITIBA, 39.631 de locuri)
ARBITRI: CUNNEYT CAKIR – BAHATTIN DURAN, TARIK ONGUN (toti din Turcia). REZERVA: JOEL AGUILAR (Salvador).

CLASAMENTUL GRUPEI H INAINTEA ULTIMEI ETAPE:

1.BELGIA      2j 2 0 0 3-1  6p
2.ALGERIA   2j 1 0 1 5-4  3p
3.RUSIA         2j 0  1 1 1-2 1p
4.COREEA DE SUD 2j 0 1 1 3-5  1p.

Sursa foto: fifa.com