Campionatul Mondial de fotbal 2014: Algerienii, primiti ca EROII la intoarcerea in tara / GALERIE FOTO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Fotbalistii din nationala ALGERIEI au avut parte de o primire pe cinste la intoarcerea din Brazilia, dupa ce au atins faza optimilor de finala.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Desi nationala pregatita de Vahid Halilhodzici a fost eliminata in optimile de finala ale CM 2014 de Germania, jucatorii algerieni au avut parte de o primire pe cinste la intoarcerea in tara, fiind tratati precum niste EROI.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: GERMANIA-ALGERIA 2-1 dp (0-0, 2-1) Panzerele au “calcat” Vulpile 

 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Drumul nationalei Algeriei la Mondialul din Brazilia s-a oprit in optimile de finala, unde reprezentativa africana a fost invinsa, dupa prelungiri (scor 1-2) de Germania. Chiar si asa, fanii algerieni au apreciat performanta fotbalistilor, care au ajuns in premiera in fazele eliminatorii ale turneului final.

 

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BELGIA-SUA 2-1 d.p. (0-0, 0-0) / Spectacol total la Salvador 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La intoarcerea in tara, jucatorii si antrenorul Vahid Halilhodzici au fost intampinati de mii de fani, facand un tur al orasului Alger intr-un autocar descoperit, in aplauzele suporterilor.