Campionatul Mondial de fotbal 2014: ANGEL DI MARIA nu va juca in semifinala contra Olandei

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Alejandro Sabella, selectionerul nationalei ARGENTINEI, nu se va putea baza pe ANGEL DI MARIA, unul dintre jucatorii sai importanti, la meciul cu OLANDA, din semifinalele CM,. partida ce se va juca miercuri, la ora 23.00.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Mijlocasul Argentinian ANGEL DI MARIA nu va putea juca in semifinala contra OLANDEI, din semifinalele turneului final, jucatorul de 26 de ani accidentandu-se la piciorul drept in meciul cu Belgia.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-BELGIA 1-0 (1-0) / Calificare urata a biancocelestilor 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Desi medicii nationalei Argentiniei au crezut ca il pot recupera pe DI MARIA printr-un tratament cu celule stem, jucatorul nu va fi apt miercuri seara pentru meciul contra OLANDEI.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: Declaratia portarului KRUL dupa loviturile de departajare 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Daniel Martinez, medicul nationalei Argentinei, a anuntat ca ANGEL DI MARIA va fi simplu spectator la partida cu Olanda. ”Di Maria a suferit o accidentare la coapsa dreapa si nu va putea evolua in urmatorul meci. Este incerta si prezenta sa intr-o eventuala finala”, a spus medicul argentinian.