Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-BELGIA 1-0 (1-0) / Calificare urata a biancocelestilor

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA s-a calificat in SEMIFINALELE CUPEI MONDIALE din BRAZILIA dupa ce a trecut, la limita, scor 1-0, de nationala BELGIEI. LIONEL MESSI si compania vor juca in penultimul act al competitiei din Tara Cafelei unde foarte probabil va ajunge si OLANDA care este favorita in meciul din aceasta seara cu nationala statului COSTA RICA.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA si BELGIA au oferit un spectacol care a fost departe de pronosticurile lansate de specialisti inaintea jocului de pe arena “NACIONAL MANE GARRINCHA” din capitala BRASILIA, in ciuda debutului in forta al sud-americanilor care au marcat repede prin HIGUAIN. Duelul dintre decarii LIONEL MESSI si EDEN HAZARD a fost unul inexistenta, belgianul de la CHELSEA fiind inlocuit prin repriza a doua de WILMOTS, iar superstarul BARCELONEI a reusit sa-l egaleze pe predecesorul DIEGO ARMANDO MARADONA la numarul de selectii (91) si cam atat.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: NEYMAR, dus de urgenta la spital ! 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Multe faulturi de ambele parti, zeci de greseli nefortate si, potrivit statisticii, un numar de ocazii de poarta care poate fi contabilizat cu ajutorul degetelor de la o singura mana. Vedetele de sute de milioane de euro din ambele formatii s-au transformat, timp de 90 de minute, in jucatori obisnuiti pe care ii poti vedea pe orice stadion din lume. Un meci urat care poate concura, fara probleme, sfertul dintre GERMANIA si FRANTA, o alta intalnire din aceasta faza a competitiei care a surprins intr-un mod neplacut pe toata lumea.

ARGENTINA l-a pierdut pe DI MARIA, accidentat, dar s-a calificat in semifinale acolo unde va da piept cu invingatoarea partidei dintre OLANDA si COSTA RICA.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: OLANDA-COSTA RICA, 23.00, TVR1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

ARGENTINA – BELGIA 1 – 0 (1-0)
MARCATORI: HIGUAIN (8)

ARGENTINA: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Basanta – Biglia, Mascherano, Di Maria – Lavezzi, Messi, Higuain. ANTRENOR: ALEJANDRO SABELLA.
BELGIA: Courtois – Alderweireld, van Buyten, Kompany, Veronghen – Witsel, Fellaini, De Bruyne – Mirallas, Origi, Hazard. ANTRENOR: MARC WILMOTS.

STADION: “NACIONAL MANE GARRINCHA” (BRASILIA, capacitate 69.349 de locuri).
ARBITRI: NICOLA RIZZOLI – RENATO FAVERANI, ANDREA STEFANI (toti din Italia). REZERVA: BENJAMIN WILLIAMS (Australia).

Sursa foto: fifa.com