Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-BOSNIA 2-1 (1-0) / NECONVINGATOR

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.  ARGENTINA  se impune in partida cu BOSNIA HERTEGOVINA insa elevii lui ALEJANDRO SABELLA mai au pana cand o sa arate ca o pretendenta la titlul mondial pus in joc in aceasta vara in BRAZILIA. MESSI si compania au reusit sa treaca la limita de luptatorii bosniaci care au trait, in premiera, atmosfera de la o CUPA MONDIALA.

 CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Meciul a inceput cum nu se poate mai rau pentru BOSNIA, dupa ce in minutul trei al meciului de pe celebra MARACANA din RIO de JANEIRO, MESSI a executat o lovitura libera iar mingea il loveste pe KOLASINAC si intra in poarta lui BEGOVIC. Cel mai tanar si cel mai ghinionist de pe teren este acest KOLASINAC la cei 21 de ani ai sai! 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Elevii lui SAFET SUSIC  isi revin rapid si se arunca spre poarta aparata de ROMERO, insa MISIMOVIC, DZEKO si HAIROVIC nu nimeresc tinta sau se lovesc de paradele goalkeeperului din Tara Tangoului. Se joaca pe contre, MESSI si AGUERO nu prea se vad, iar MAXI RODRIGUEZ este inexistent. La pauza, ARGENTINA intra la vestiare in avantaj gratie golului facut cadou de adversari.

Citeste si:  Campionatul Mondial de fotbal 2014: FRANTA-HONDURAS 3-0 (1-0) / BENZEMA SHOW la Porto Alegre 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Autogolul lui KOLASINAC este cel de-al doilea al zilei  si al treilea de la inceputul turneului in conditiile in care in Africa de Sud au fost contabilizate numai doua asemenea “executii” in tot turneul. MAXI si CAMPAGNARO raman la cabine, intra GAGO si HIGUAIN si ARGENTINA are alta fata. MESSI s-a hotarat si el sa joace ceva, iar dupa o lovitura libera executata jenant si fuierata la scena deschisa, starul BARCELONEI ia o actiune pe cont propriu si inscrie ajutat si de una dintre barele portii adverse.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Argentinienii forteaza si golul trei insa sunt lipsiti de convingere si de luciditate in fata careului bosniac. SUSIC isi aduce aminte de golurile pe care le marca in poarta ARGENTINEI  dar si de golgheterul IBISEVIC uitat rezerva si il trimite in joc iar acesta inscrie printre picioarele lui ROMERO cu cinci minute inaintea finalului. IBISEVIC si-a castigat deja locul in cartea de istorie a fotbalului din tara sa dupa ce a marcat primul gol al BOSNIEI la un turneu de Cupa Mondiala.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ELVETIA-ECUADOR 2-1 (0-1) / Inspiratia profesorului HITZFELD 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Finalul le gaseste pe cele doua echipe in atac, fiecare incercand sa loveasca decisiv, MESSI trage in plasa laterala, iar BICAKCIC centreaza ca un fundas central si ARGENTINA se impune la debut dar nu o face deloc convingator. MESSI este ales OMUL MECIULUI dar si decarul argentinian a ramas dator milioanelor de suporteri pe care ii are, evolutia sa fiind salvata de golul din minutul 65 si de cateva pase de efect dar cam atat!

ARGENTINA – BOSNIA-HERTEGOVINA 2-1 (1-0)

MARCATORI: KOLASINAC (3-aut.), MESSI (65) / IBISEVIC (85)

ARGENTINA: Romero – Zabaleta, Campagnaro, Fernandez, Garay, Rojo – Di Maria, Mascherano, Rodriguez – Messi, Aguero. ANTRENOR: Alejandro Sabella.

BOSNIA-HERTEGOVINA: Begovic – Bicakcic, Spahic, Kolasinac, Besic – Misimovic, Pjanic, Mujdza, Hajrovic, Lulic – Dzeko. ANTRENOR: Safet Susic.

STADION: “MARACANA” (RIO de JANEIRO, capacitate 74.738 de locuri)
ARBITRI: Joel Aguilar – William Torres si Juan Zumba (toti din El Salvador). Rezerva: Djamel Haimoudi (Algeria).

SPECTATORI: 74.738

OMUL MECIULUI: LIONEL MESSI.

Sursa foto: clarin.com