Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-ELVETIA 1-0 dp (0-0,0-0) / “Pumele” merg in SFERTURI

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA si ELVETIA s-au intalnit marti, pe arena “Corinthians” din Sao Paulo, in penultimul meci din optimile de finala ale CM 2014, sud-americanii calificandu-se in SFERTURILE DE FINALA dupa prelungiri, gratie golului marcat de ANGEL DI MARIA.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA si ELVETIA au oferit, in primul meci al zilei de marti din OPTIMILE de FINALA ale CUPEI MONDIALE din BRAZILIA un meci extreme de disputant, terminat cu victoria argentinienilor, 1-0, datorita reusitei semnate de ANGEL DI MARIA, cu doua minute inainte de terminarea celor doua reprize de prelungiri.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BELGIA-SUA, 23.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Elvetia nu era cotata inaintea partidei cu ARGENTINA cu prea multe sanse de reusita in fata sud-americanilor, insa trupa pregatita de Ottmar Hitzfeld a fost aproape de a impinge partida la loteria loviturilor de departajare, doar doua minute si o minge trimisa in bara, lipsind pentru a putea asista la acestea.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ANGEL DI MARIA, in minutul 118, a marcat golul care a curmat suferinta ofesniva de pana atunci a ”pumelor”. DI MARIA a finalizat cu un sut la coltul lung o actiune superba a lui Messi, declansand bucuria in tribune printer fanii argentinieni. Apoi, in minutul 121, din 5 metri, Dzemaili a reluat cu capul in bara, dupa o centrare a lui Shaqiri, pentru ca mingea sa ii revina in tibie sis a se scurga in cele din urma agonizant pe langa poarta.

Citeste si:  Campionatul Mondial de fotbal 2014: GERMANIA-ALGERIA 2-1 dp (0-0, 2-1) Panzerele au “calcat” Vulpile

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA se califica astfel in SFERTURILE DE FINALA ale turneului final, acolo unde va juca, pentru un loc in careul de asi, contra castigatoarei din meciul BELGIA-SUA, ultimul joc din faza optimilor.

ARGENTINA – ELVEŢIA 1-0 (Di Maria ‘118)

ARGENTINA: Romero – Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo (‘105+1 Basanta) – Gago (‘105 Biglia), Mascherano, Di Maria – Messi, Higuain, Lavezzi (’74 Palacio)

ELVETIA:  Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, Schaer, Rodriguez – Behrami, Inler – Xhaka (’66 Fernandez), Shaqiri, Mehmedi (‘113 Dzemaili) – Drmic (’82 Seferovic)