Campionatul Mondial de fotbal 2014: AVIONUL care transporta nationala SPANIEI a fost lovit de un FULGER

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cotidianul spaniol Marca a anuntat ca avionul care ii transporta pe componentii nationalei SPANIEI a fost LOVIT de un FULGER in momentul in care aeronava se pregatea sa aterizeze pe aeroportul Adolfo-Suarez Barrajas.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Potrivit sursei citate, zborul IBERIA 2907 a avut parte de o aterizare cu emotii pe aeroportul Adolfo-Suarez Barraja dupa ce un FULGER a lovit aeronava la bordul careia se aflau componentii echipei nationale a SPANIEI care au revenit, marti in jurul orei locale 12.00 din BRAZILIA. 

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: AUSTRALIA – SPANIA 0-3 (0-1) / Ibericii parasesc turneul final cu o victorie 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Componentii selectionatei care a reprezentat una dintre surprizele extrem de neplacute de la aceasta CUPA MONDIALA au coborat din aeronava vizibil speriati de incidentul care se putea transforma intr-o veritabila tragedie. SPANIA a revenit marti din BRAZILIA, campioana mondiala inca in exercitiu fiind eliminata din competitiei inca din faza grupelor dupa doua esecuri si o victorie.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ITALIA-URUGUAY, 19.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

Sursa foto: marca.com