Campionatul Mondial de fotbal 2014: BELGIA-ALGERIA, 19.00, TVR1 / “Diavolii rosii” sunt favoriti

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Se aprind reflectoarele si in Grupa H a CUPEI MONDIALE din BRAZILIA, ultima in care incep jocurile. Marti, de la ora 19.00 (ora ROMANIEI), vor intra pe “scena” BELGIA si ALGERIA. Dupa doua Mondiale la care nu au participat, “diavolii rosii” spera sa dea acum lovitura si sa ajunga intr-o faza avansata a competitiei. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cu o echipa relativ tanara si plina de talente, dar si cu cateva “elemente” experimentate, BELGIA chiar este indreptatita sa spere la asemenea performanta. De partea cealalta, “vulpile desertului” sunt la al patrulea MONDIAL din istoria lor, al doilea consecutiv, si au ca obiectiv sa treaca de grupe. Si nu este chiar imposibil, avand in vedere ca din grupa mai fac parte RUSIA si COREEA de SUD.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: Prezentarea LOTURILOR si PROGRAMULUI partidelor din GRUPA H

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Ambii selectioneri folosesc un sistem de joc 4-2-3-1 si ne putem astepta la un meci spectaculos, avand in vedere ca algerienii, desi reprezinta un fel de “buturuga mica” la aceasta disputa, nu intentioneaza sa se apere pe toata durata meciului si sa vizeze o remiza.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA ar urma sa trimita in teren o echipa cu Courtois, proaspat finalist al Champions League cu Atletico Madrid, si o defensiva formata din Alderweireld, Kompany, Vermaelen si Vertonghen. “Veteranul” Van Buyten ar urma sa stea pe banca. La mijloc, Dembele si Witsel se vor ocupa de distrugerea jocului adversarului si de recuperari. De partea de creatie se vor ocupa De Bruyne, Fellaini si Hazard. Lukaku va fi responsabil cu golul in careu.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: Nationala BELGIEI a plecat la turneul final cu 2.001 tricouri si 941 de sorturi

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La ALGERIA, “piesele” de baza sunt Ghoulam, legitimat la Napoli, mijlocasul lui Inter Saphir Taider, conducatorul de joc Feghouli si “bombardierul” Ghilas de la FC Porto.

ECHIPE PROBABILE:

BELGIA (4-2-3-1): Courtois; Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen; Dembele, Witsel; De Bruyne, Fellaini, E. Hazard; Lukaku. ANTRENOR: MARC WILMOTS.

ALGERIA (4-2-3-1): Mbolhi; Mostefa, Bougherra, Medjani, Ghoulam; Brahimi, Bentaleb; Feghouli, Taider, Ghilas; Slimani. ANTRENOR: VAHID HALILHODZIC.

STADION: “MINEIRAO” (BELO HORIZONTE, capacitate 62.160 de locuri)

ARBITRI: Marco Rodriguez – Marvin Torrentera si Marcos Quintero (toti din Mexic). Rezerva: Alirenza Faghani (Iran)

Partida dintre BELGIA si ALGERIA va fi transmisa de TVR 1 si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: fifa.com