Campionatul Mondial de fotbal 2014: BELGIA-RUSIA 1-0 (1-0) / O noua mutare inspirata a lui WILMOTS

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA s-a impus la limita in fata RUSIEI in derby-ul GRUPEI H de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA. Un nou meci care a fost decis datorita inspiratiei selectionerului MARC WILMOTS care a facut o noua schimbare excelenta.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. RUSIA avea mai mare nevoie de cele trei puncte puse in joc pe MARACANA din Rio de Janeiro si acest lucru s-a vazut in primele 45 de minute, cand BELGIA a dominat insa elevii lui FABIO CAPELLO au ratat cele mai mari ocazii, la suturile expediate de FAIZULIN si KANNUNIKOV, dar si la lovitura de cap a lui KOKORIN. 

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: COREEA de SUD-ALGERIA, 22.00, TVR 1 / Duelul “ranitilor” din Grupa H 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Faza cea mai importanta a primei parti a jocului dintre BELGIA  si RUSIA  a avut loc in minutul 26 dupa ce ALDERWEIRELD l-a faultat clar in propriul careu pe KANNUNIKOV, insa brigada germana in frunte cu experimantatul FELIX BRICH s-a facut ca ploua chiar sub ochii presedintelui FIFA, SEPP BLATTER, prezent la acest meci alaturi de familia regala belgiana!

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Repriza secunda a fost una extrem de plictisitoare in care BELGIA s-a retras incet dar sigur in aparare, iar rusii nu au fost in stare sa gaseasca o solutie de a marca. Ciudata si decizia lui FABIO CAPELLO, italianul tinandu-le pe banca de rezerve pana spre final pe vedetele DZAGOEV si KERJAKOV care il salvasera RUSIA si in partida cu COREEA de SUD. 

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: SUA-PORTUGALIA, 1.00, TVR 1 / Lusitanii vor sa spele rusinea din meciul cu Germania

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In finalul partidei, belgienii s-au trezit si gratiei mutarii inspirate facute de MARC WILMOTS care l-a aruncat in lupta pe tanarul ORIGI, iar acesta nu l-a dezamagit inscriind golul victoriei care o duce pe BELGIA in optimile de finala ale acestui CAMPIONAT MONDIAL. Reusita belgienilor a fost anuntata de mingea trimisa din lovitura libera direct in bara de o alta rezerva, MIRALLAS.  RUSIA mai spera la o calificare in extremis in faza urmatoarea, insa depinde de meciul cu ALGERIA , dar si de scorul care se va inregistra in partida dintre ALGERIA si COREEA de SUD in aceasta seara.

BELGIA – RUSIA 1-0 (0-0)
MARCATORI: ORIGI (88)

BELGIA: Courtois – Alderweireld, van Buyten, Kompany, Vermaelen – Witsel, Fellaini, De Bruyne – Mertens, Lukaku, Hazard. ANTRENOR: MARC WILMOTS.
RUSIA: Akinfeev – Kozlov, V. Berezutki, Ignasievici, D. Kombarov – Shatov, Faizulin, Glusakov-  Samedov – Kokorin, Kannunikov .ANTRENOR: FABIO CAPELLO.
SPECTATORI: 73.819
STADION
: “MARACANA” (RIO de JANEIRO, capacitate 74.738 de locuri).
ARBITRI: FELIX BRYCH – MARK BORSCH, STEFAN LUPP (toti din Germania). REZERVA: CARLOS VERA (Ecuador). 

Sursa foto: marca.com