Campionatul Mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-MEXIC 0-0 LIVE TEXT: OCHOA a inchis poarta mexicana

Min.90+3: Este final de meci, OCHOA este OMUL MECIULUI. BRAZILIA a avut cateva ocazii INCREDIBILE, dar si mexicanii l-au intins de vreo doua trei ori pe JULIO CESAR. Un al doile rezultat de 0-0 al acestui turneu de aceasta data cei doi portari fiind “vinovatii” !!!!

Min.90+1: Sutul lui JIMENEZ este respins cu greutate de JULIO CESAR iar CHICHARITO nu poate relua in poarta braziliana.

Min.90: Sutul lui GUARDADO trece razant peste transversala portii aparate de JULIO CESAR. TREI minute suplimentare s-au aratat de la margine.

Min.89: Corner pentru MEXIC.

Min.88: MARCELO este penibil in incercarea sa de a cersi un penalty.

Min.85: GUILHERMO OCHOA ESTE INCREDIBIL. Portarul MEXICULUI apara SENZATIONAL! Acesta a scos lovitura de cap a lui THIAGO SILVA cu un reflex de portar de handbal!!!!

Min.84: SCHIMBARE MEXIC: Iese GIOVANNI dos SANTOS si intra JIMENEZ. SCHIMBARE BRAZILIA: iese OSCAR si a intrat WILLIAN.

Min.81: GIOVANNI dos SANTOS suteaza in zid.

Min.79: Fault tare a lui THIAGO SILVA asupra lui CHICHARITO, cartonas galben pentru capitanul BRAZILIEI si lovitura libera extrem de periculoasa pentru MEXIC.

60.342 de spectatori asista la acest meci.

Min.77: SCHIMBARE MEXIC: Iese HECTOR HERRERA si intra MARCO FABIAN.

Min.75: CHICHARITO nu reuseste sa il dribleze pe DAVID LUIZ. La faza imediat urmatoare, JO este gasit bine de BERNARD dar sutul sau este dezamagitor.

Min.74: SCHIMBARE MEXIC: Iese PERALTA si intre CHICHARITO HERNANDEZ

Min.72: BRAZILIA forteaza insa defensiva mexicana nu pare a avea nicio fisura.

Min.69: Duelul dintre OCHO si NEYMAR, portarul mexican face in continuare minuni in fata superstarului brazilian.

Min.68: SCHIMBARE BRAZILIA: Iese FRED si intra JO.

Min.63: Lovitura libera pentru BRAZILIA. Executie frumoasa, dar ineficienta, a lui NEYMAR.

Min.61: Centrarea lui GIOVANNI dos SANTOS este retinuta de JULIO CESAR. VASQUEZ vede un cartonas galben.

Min.59: AGUILAR vede si el cartonasul galben. GUARDADO isi mai incearca o data norocul la poarta BRAZILIEI.

Min.57: Este randul lui HECTOR HERRERA sa suteze foarte aproape de poarta lui JULIO CESAR. Momente grele pentru selectionata auriverde.

Min.56: GIOVANNI dos SANTOS suteaza, mingea este deviata si retinuta apoi de JULIO CESAR.

Min.54: Sut foarte bun al lui VASQUEZ mingea trece milimetric peste transversala portii braziliene.

Min.53: Sut deviat al lui GUARDADO si este corner pentru MEXIC.

Min.50: Centrare buna a rapidului BERNARD insa RAMIREZ respinge in corner.

Min.48: Capitanul mexican RAFA MARQUEZ este calcat de THIAGO SILVA.

Min.46: Meciul de pe arena “CASTELAO” din FORTALEZA s-a reluat. LUIZ FELIPE SCOLARI l-a lasat la cabine pe RAMIRES si l-a trimis in teren pe BERNARD elevul lui Mircea Lucescu de la Sahtior. Mexicanii au avut lovitura de start a celui de-al doilea mitan.

STATISTICA primelor 45 de minute: Posesie: 55%-45%; Suturi spre poarta: 9-4 ; Suturi pe poarta: 6-0 ; Cornere: 2-1; Pase complete: 193-127.

Min.45: Scor alb la pauza meciului dintre BRAZILIA si MEXIC. Brazilienii au avut cele mai mari ocazii, insa OCHOA, fost coleg cu MUTU la Ajaccio a facut minuni. Surprinzator, OCHOA este liber de contract dupa despartirea de gruparea corsicana. Probabil nu pentru foarte mult timp….. 

Min.43: RAMIRES vede primul cartonasul galben al acestei partide. Lovitura libera pentru MEXIC.

Min.42: DANI ALVES este faultat dupa ce a fost prins ca intr-un cleste de doi adversari. Lovitura libera de la 40 de metri pentru BRAZILIA. OCAZIE URIASA pentru PAULINHO, OCHOA se remarca din nou.

Min.41: Sutul lui VASQUEZ le da emotii brazilienilor in frunte cu portarul JULIO CESAR.

Min.38: Duel aerian intre LUIS GUSTAVO si HECTOR HERRERA in urma caruia brazilianul se resimte.

Min.37: Sutul MARCELO nu este cadrat. NEYMAR a cazut in careul mexican dar nu obtine nimic.

Min.35: LAYUN scoate o lovitura libera dupa intrarea lui DANI ALVES dar MEXICUL nu concretizeaza.

Min.33: Doua lovituri consecutive de la coltul terenului pentru BRAZILIA. Lovitura de cap a lui FRED este retinuta usor de OCHOA.

Min.32: In ultimele minute coordanete partidei raman aceleasi cu brazilienii in atac si o aparare precisa a mexicanilor.

Min.25: Mexicanii au si ei doua faze legate, urmate de un contraatac rapid al BRAZILIEI, lovitura de cap a lui NEYMAR si interventie spectaculoasa a lui OCHOA.

Dominarea brazilienilor este cvasitotala, insa acestia nu reusesc sa puna poarta lui OCHOA in pericol.

Min.21: FRED este surprins, din nou, in afara jocului.

Min. 18: Sutul expediat de LUIS GUSTAVO se duce departe de poarta aparata de de OCHOA.

Min.16: Cei zece mii de suporteri ai MEXICULUI isi fac simtita prezenta in tribune prin intermediul celebrului CIELITO LINDO. Intre timp,  NEYMAR mai obtine o lovitura libera.

Min.13: Avalansa de centrari si suturi a brazilienilor se concretizeaza cu o simpla repunere din 6 metri a mexicanilor. OSCAR este faultat de AGUILLAR.

Min.10: Ocazia mare a lui FRED nu poate fi contabilizata deoarece acesta se afla in OFSAID in momentul primirii balonului.

Min.6: GIOVANNI dos SANTOS il faulteaza pe NEYMAR si este lovitura libera pentru BRAZILIA. Distanta considerabila, 30 metri. Executia lui DAVID LUIZ lasa de dorit.

Min.3: MEXIC a avut intre timp si un corner. Primul al acestui joc. Ramas fara rezultat.

Min.2: In cateva zeci de secunde brazilienii primesc doua lovituri libere la centrul terenului. PAULINHO il faulteaza pe GUARDADO si este lovitura libera si pentru MEXIC.

Min.1: Partida de pe arena “Castelao” a inceput! S-a intrat in etapa a doua a grupelor. NEYMAR loveste primul mingea in aceasta seara.

UPDATE: 21.58: Are loc tragerea la sorti a terenurilor!

UPDATE: 21.53: Se intoneaza cele doua IMNURI de STAT.  La cel al BRAZILIEI este spectacol total suporterii si jucatorii cantand a capela tot imnul!

UPDATE: 21.43: Jucatorii carioca au iesit la incalzire. NEYMAR si DANI ALVES si-au tras o freza “grizonata”!

UPDATE: 21.21: Suporterii MEXICULUI si BRAZILIEI fac spectacol in tribunele arenei “CASTELAO”.

UPDATE: 20.55: LUIZ FELIPE SCOLARI si MIGUEL HERRERA au anuntat cele doua garnituri pe care le vor trimite in teren in aceasta seara: 

BRAZILIA: J. Cesar – D. Alves, T. Silva, D. Luiz, Marcelo – Paulinho, L. Gustavo – Oscar, Ramires, Neymar – Fred
Antrenor: Luiz Felipe Scolari.

MEXIC: Ochoa – P. Aguilar, Rodríguez, H. Moreno, Layun – R. Marquez – H. Herrera, Vazquez, Guardado – Peralta, Giovani Dos Santos
Antrenor: Miguel Herrera.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA si MEXIC se vor intalni pe arena “CASTELAO” din Fortaleza in derby-ul din GRUPA A, un meci care va fi transmis de TVR 1 de la ora 22.00 (ora ROMANIEI) si care va reprezenta trecerea in turul doi al grupelor. Partida va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA si MEXIC s-au impus in primele partide de la acest turneu final, gazdele reusind sa invinga cu 3-1 CROATIA, iar urmasii aztecilor cu 1-0 pe CAMERUN, ambele partide avand probleme de arbitraj. BRAZILIA a primit cadou un penalty de la centralui japonez NISHIMURA, in timp ce mexicanii au avut doua goluri valabile anulate eronat de unul dintre asistenti.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: MEXIC-CAMERUN 1-0 (0-0) / Victorie meritata pentru dos Santos & Co

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Inaintea acestui meci, statistica indica un avantaj clar de partea BRAZILIEI din cele 38 de partide disputate de cele doua echipe, 22 de meciuri au fost castigate de fotbalistii carioca, 6 s-au incheiat la egalitate, iar mexicanii au reusit zece victorii. Golaverajul: 71-36.  Cand vine vorba de intalnirile dintre BRAZILIA si MEXIC de la turneele finale prapastia rezultatelor se adanceste si mai mult, cele trei intalniri incheindu-se numai cu victoria brazilienilor care au reusit sa inscrie de 11 ori fara a primi vreun gol.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Interesant este faptul ca BRAZILIA si MEXIC nu s-au mai intalnit la CAMPIONATUL MONDIAL din anul 1962 atunci cand pentru succesul auriverde punctau Zagallo si Pele. BRAZILIA si MEXIC nu au niciun jucator suspendat pentru acest meci. Ultimul joc intre cele doua a avut loc pe 19 iunie 2013 la Cupa Confederatiilor si s-a incheiat deasemena cu victoria brazilienilor si tot cu 2-0.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-CROATIA 3-1 (1-1) / Gazdele, ajutate de arbitru, debuteaza cu victorie 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Atat LUIZ FELIPE SCOLARI, cat si omologul sau MIGUEL HERRERA nu par a fi dispusi sa faca vreo modificare in echipele de start, ambii mergand pe principiul conform caruia echipa castigatoare nu se schimba. Casele de pariuri vad un meci cu goluri multe luand in calcul stilul ofensiv practicat, in egala masura, de BRAZILIA si MEXIC.

ECHIPE PROBABILE:

BRAZILIA: Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Paulinho (Hernanes 63), Luiz Gustavo – Hulk, Oscar, Neymar – Fred. ANTRENOR: LUIZ FELIPE SCOLARI.

MEXIC: Ochoa – Aguilar, Rodriguez, Marquez, Moreno, Layun – Vazquez, Herrera, Guardado  – Dos Santos, Peralta. ANTRENOR: MIGUEL HERRERA.

STADION: “CASTELAO” (FORTALEZA, capacitate 60.342 de locuri)
ARBITRI: CUNEYT CAKIR – BAHATTIN DURAN, TARIK ONGUN (toti din Turcia). REZERVA: SVEIN ODDVAR MOEN (Norvegia).

Sursa foto: fifa.com