Campionatul Mondial de fotbal 2014: CAMERUN-CROATIA, 1.00, TVR1 / Prima intalnire din istorie

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN si CROATIA  se intalnesc pentru prima oara in istorie la acest turneul final al CUPEI MONDIALE din BRAZILIA intr-un meci contand pentru GRUPA A pe arena “AMAZONIA” din MANAUS. Partida va avea loc in noaptea de miercuri spre joi cu incepere de la ora 01.00 (ora ROMANIEI) si va putea fi urmarita pe TVR 1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN si CROATIA au inceput acest turneu final cu o infrangere, iar pentru a mai pastra sanse, cel putin teoretice, de calificare in optimile de finala ale competitiei fiecare dintre cele doua trebuie isi doreste in aceasta noapte sa obtina toate cele trei puncte puse in joc. CAMERUL a fost lovita si de ghinion, capitanul si cel mai important om al sau fiind accidentat, SAMUEL ETO’O avand extrem de putine sanse de a evolua in aceasta seara.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-MEXIC 0-0 / “INGERUL PAZITOR” OCHOA a adus un punct “aztecilor” 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ETO’O a inceput titular in partida pierduta de africani in fata MEXICULUI, scor 0-1, insa atacantul a suferit o accidentare la genunchiul drept si a devenit indisponibil, iar conform propriei declaratii numai o minune ar putea face ca el sa poata juca impotriva CROATIEI. De cealalta parte, CROATIA a avut parte de un debut cu scandal la CUPA MONDIALA dupa ce, in meciul de deschidere, BRAZILIA a fost favorizata clar de centralul japonez NISHIMURA.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In plus, fotbalistii antrenati de NIKO KOVACS au intrat in conflict si cu reprezentantii mass media din CROATIA dupa ce un post de televiziune a prezentat o serie de imagini cu doi dintre jucatori, VEDRAN CORLUKA si DEJAN LOVREN, in momentul in care acestia faceau baie dezbracati complet in piscina hotelului unde se afla cantonamentul europenilor. 

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-CROATIA 3-1 (1-1) / Gazdele, ajutate de arbitru, debuteaza cu victorie 

ECHIPE PROBABILE:

CAMERUN : Itandje – Djeugoué, Chedjou, Nkoulou, Assou-Ekotto – Song, Webo, Enoh, Mbia – Moukandjo, Choupo-Moting. ANTRENOR: VOLKER FINKE. 
CROATIA: Pletikosa – Srna, Corluka, Lovren, Vrsaljko – Modric, Rakitic – Perisic, Kovacic, Olic – Jelavic. ANTRENOR: NIKO KOVAC.

STADION: “AMAZONIA” (MANAUS, capacitate 40.549).
ARBITRI: PEDRO PROENCA – BERTINO MIRANDA, JOSE TRIGO (toti din Portugalia). REZERVA: WALTER LOPEZ (Guatemala)

Sursa foto: fifa.com