Campionatul Mondial de fotbal 2014: COLUMBIA-COASTA DE FILDES, 19.00, TVR 1 / Cu calificarea pe masa

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COLUMBIA si COASTA de FILDES se intalnesc, joi seara cu incepere de la ora 19.00, in derby-ul GRUPEI C de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA. Cele doua formatii au castigat primele partide din aceasta grupa si vor juca pe arena “NACIONAL” din BRASILIA cu calificarea in optimile de finala pe masa. Meciul va putea fi urmarit la TVR 1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COLUMBIA s-a distrat cu GRECIA, scor 3-0, in timp ce COASTA de FILDES s-a impus la limita in fata JAPONIEI cu 2-1, africanii reusind sa intoarca rezultatul nefavorabil inregistrat la pauza meciul cu asiaticii. COLUMBIA si COASTA de FILDES se intalnesc in premiera si fiecare dintre cele doua formatii vor sa castige meciul din capitala BRAZILIEI pentru a obtine calificarea in optimile de finala ale competitiei din TARA CAFELEI.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: COLUMBIA – GRECIA 3-0 (1-0) / Batrani si obositi, elenii pot pleca de acum acasa 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JOSE PEKERMAN si SABRI LAMOUCHI nu au probleme majore de lot, in afara celor cunoscute, la sud-americani absentele fiind cele cunoscute, BACCA accidentandu-se in timp ce francezul de pe banca africanilor va incerca sa forteze titularizarea starului DIDIER DROGBA, a carei intrare pe parcursul partidei cu JAPONIA s-a demonstrat a fi una decisiva. In continuare Ya KONAN nu poate fi folosit.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: COASTA de FILDES-JAPONIA 2-1 (0-1) / Elefantii au “strivit” Samuraii 

ECHIPE PROBABILE:

COLUMBIA (4-4-2): Ospina – Zuniga, Yepes, Zapata, Armero – Cuadrado, Aguilar, Sanchez, Rodriguez – Gutierrez, Ibarbo. ANTRENOR: JOSE PEKERMAN.
COASTA DE FILDES (4-2-3-1): Barry – Aurier, Zokora, Bamba, Boka – Die, Tiote – Gervinho, Y. Toure, Kalou – Drogba. ANTRENOR: SABRI LAMOUCHI.

STADION: “NACIONAL” (BRASILIA, capacitate 68.009).
ARBITRI: HOWARD WEBB – MICHAEL MULLARKEY, DARREN CANN (toti din Anglia). REZERVA: VICTOR CARRILLO (Peru).

Sursa foto: livetipsportal.com