Campionatul Mondial de fotbal 2014: Consilul FIFA al antrenorilor propune o MODIFICARE importanta

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CONSILIUL FIFA al antrenorilor va propune, pentru viitoarea editie a CUPEI MONDIALE, Rusia-2018, ca echipelor nationale sa le fie permis sa efectueze o a PATRA MODIFICARE, in cazul in care partidele vor ajunge in PRELUNGIRI.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Francezul Gerard Houllier, membru in Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, a declarat ca introducerea celei de-a PATRA MODIFICARI va fi discutata la urmatoarele intalniri, informeaza business-standard.com. In prezent, sunt permise trei modificari, inclusiv pentru prelungirile partidelor.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Houllier sustine ca introducerea unei SCHIMBARI SUPLIMENTARE ar duce la mai putine probleme musculare pentru jucatori. El a afirmat ca ideea i se pare buna, insa numai in prelungiri. Fostul antrenor francez a precizat ca in cazul in care un jucator se accidenteaza in prelungiri, atunci acesta ar putea fi schimbat.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: FIFA si trei federatii nationale banuite de implicare in traficul cu bilete

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Pana acum, jucatorii care au intrat pe teren in timpul meciurilor au inscris 29 din cele 154 de goluri de la Cupa Mondiala din Brazilia. Precedentul record data de la Cupa Mondiala din Germania, cand rezervele au inscris 23 de goluri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Houllier a mentionat ca rezervele joaca un rol important, deoarece ele intra cu prospetime si aduc o atitudine noua. In sprijinul afirmatiilor sale, Houllier a declarat ca aproximativ 25 la suta dintre golurile reusite la aceasta editie a Cupei Mondiale s-au marcat in ultimele 15 minute ale partidei.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: Invazie de suporteri argentineni in capitala BRAZILIEI

Sursa foto: sport.ro