Campionatul Mondial de fotbal 2014: COREEA de SUD-BELGIA 0-1 (0-0) / “Dracii rosii” au defilat in grupa

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.  BELGIA s-a impus in ultimul meci din GRUPA H invingand COREEA de SUD, desi europenii erau deja calificati in optimile de finala ale CUPEI MONDIALE din BRAZILIA si au evoluat mai bine de o repriza in inferioritate numerica. BELGIA va intalni in faza eliminatorie nationala Statelor Unite.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA a castigat toate cele trei partide din grupa si s-a calificat fara probleme in optimile de finala ale Campionatului Mondial, in ultimul meci trecand si de o nationala asiatica care si-a dorit mult, dar a reusit foarte putin in acest meci in care a avut un om in plus in teren mai bine de o repriza, dupa eliminarea lui STEVEN DEFOUR din minutul 43, care a vazut cartonasul rosu direct dupa o intrare dura la un adversar.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR DE FINALA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In plus, europenii au reusit sa marcheze cu mai putin de un sfert de ora inaintea finalului si s-au impus pe tabela, dar reluarile tv au demonstrat pozitia de ofsaid in care se afla VERTONGHEN in momentul in care a reluat balonul respins de RYONG in plasa. O noua greseala a arbitrilor, lista erorilor majore facute de fuierasii adunati din toate colturile lumii de SEPP BLATTER adunandu-se cu repeziciune de la meci la meci.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA va juca in optimile de finala impotriva selectionatei Statelor Unite ale Americii, in timp ce ALGERIA, cea de-a doua formatie calificata din GRUPA H, va da piept cu GERMANIA, in timp ce RUSIA si COREEA de SUD vor pleca acasa.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ALGERIA-RUSIA 1-1 (0-1) / Vulpile Desertului, in premiera in optimi 

COREEA DE SUD – BELGIA 0-1 (0-0)
MARCATORI: VERTONGHEN (77)

COREEA DE SUD (4-5-1): Jung Sung-Ryong – Lee Yong, Kim Young-Gwon, Hong Jeong-ho, Yoon Suk-Young – Ki Sung-Yeung, Han Kook-Young, Lee Chung-Yong, Son Heung-Min, Koo Ja-Cheol, – Kim Shin-Wook. ANTRENOR: HONG MYUNG-BO. 

BELGIA (4-2-3-1): Thibaut Courtois – Jan Vertonghen, Nicolas Lombaerts, Daniel Van Buyten, Vanden Borre –  Marouane Fellaini, Dries Mertens – Kevin Mirallas, Steven Defour, Moussa Dembele – Adnan Januzaj. ANTRENOR: MARC WILMOTS.

STADION: SAO PAULO (SAO PAULO, capacitate 62.601 locuri).
ARBITRI: BENJAMIN WILLIAMS – MATTHEW CREAM, HAKAN ANAZ (toti din Australia). REZERVA: VICTOR CARILLO (Peru).
CARTONAS ROSU: STEVEN DEFOUR (43).

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI H:

1.BELGIA      3j 3 0 0 4-1  9p
2.ALGERIA   3j 1 1 1 6-5  4p
3.RUSIA         3j 0  2 1 2-3 2p
4.COREEA DE SUD 3j 0 1 2 3-6  1p.

Sursa foto: fifa.com