Campionatul Mondial de fotbal 2014: COSTA RICA – ANGLIA 0-0 / Surpriza placuta a CM termina prima grupa

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA, surpriza placuta a acestei CUPE MONDIALE din BRAZILIA si ANGLIA, una dintre dezamagiri, au remizat, 0-0, marti, in ultima etapa a GRUPEI D.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA si ANGLIA s-au intalnit astazi, pe stadionul ”Mineirao” din Belo Horizonte, in ultima etapa din Grupa D a Campionatului Mondial de fotbal 2014, remizand fara goluri, 0-0, dupa un meci modest, fara multe faze de poarta.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Meciul dintre Costa Rica si Anglia nu mai avea nicio miza din punctul de vedere al calificarii in optimile de finala ale Mondialului Brazilian, costaricanii fiind deja avansati in faza eliminatorie dupa victoriile incredibila in fata Uruguayului si Italiei. De cealalta parte, britanicii, cu doua infrangeri suferite, aveau bagajele facute si asteptau finalul partidei pentru a pleca acasa.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: GRECIA-COASTA de FILDES, 23.00, TVR1 / “Elefantii” sunt favoriti 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Anglia a aliniat o echipa de start formata din mai multe rezerve, iar acest lucru s-a resimtit, Costa Rica dominand territorial. In prima parte, in minutul 23, sutul lui Borges a fost deviat de Foster in transversala, in timp ce britanicii au raspuns in minutul 35, cu o lovitura de cap trimisa de Sturridge, acestea fiind ocazii de gol.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ITALIA-URUGUAY 0-1 (0-0) LIVE TEXT: Celestii se califica in optimi 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Repriza secunda l-a adus pe Sturridge aproape de gol in minutul 65, dar acesta a ratat milimetric poarta, Anglia pierzans sansa sa castige macar meciul de onoare de la CM. Pentru Frank Lampard (36 de ani) a fost ultimul meci in reprezentativa britanica, mijlocasul anuntand ca nu va mai continua la echipa nationala.

ANGLIA – COSTA RICA 0-0

Anglia: Foster – Jones, Cahill, Smalling, Shaw – Wilshere (Gerrard 73), Lampard – Milner (Rooney 76), Barkley, Lallana (Sterling 62) – Sturridge

Costa Rica: Navas – Gamboa, Duarte, Miller, Diaz, – Gonzalez, Tejeda – Ruiz, Borges (Barrantes 79), Brenes (Bolanos 59) – Campbell (Urena 65)