Campionatul Mondial de fotbal 2014: Declaratia portarului KRUL dupa loviturile de departajare

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. OLANDA s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce a trecut de Costa Rica in sferturi, la loviturile de departajare, scor 4-3, si gratie portarului TIM KRUL, cel care a parat doua penaltyuri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. TIM KRUL, portarul Olandei, care a intrat pe teren in minutul 120, a fost eroul jocului, dupa ce a reusit sa apere doua lovituri de departajare, el spunand la final ca si-a indeplinit un vis prin aceasta calificare.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: OLANDA-COSTA RICA 4-3 dld (0-0, 0-0) LIVE TEXT: Calificare in extremis 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. “Stiam ca daca sunt lovituri de departajare, exista sanse sa intru in joc. Deci, m-am pregatit. Mi-am indeplinit un vis si mi-am calificat tara in semifinalele CM. Dar Jasper Cillessen (portarul titular al Olandei sambata) a fost eroic in ultimele minute si fara el nu am fi ajuns la lovituri de departajare. Plec de multe ori pe coltul bun pentru ca pur si simplu astept ultimul moment pana sa aleg.”, a declarat, conform ziare.com, fericit dupa meci, KRUL.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-BELGIA 1-0 (1-0) / Calificare urata a biancocelestilor 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. OLANDA a trecut de COSTA RICA cu 4-3 la loviturile de departajare, dupa ce la capatul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0. Pentru Olanda au marcat Van Persie, Robben, Sneijder si Kuyt, in timp ce pentru Costa Rica au transformat Borges, Gonzalez si Bolanos, Ruiz si Umana ratand.