Campionatul Mondial de fotbal 2014: Doua echipe vor sa BOICOTEZE optimile de finala

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CUPA MONDIALA din BRAZILIA a ajuns in faza eliminatorie care va incepe cu OPTIMILE de FINALA. Oficialii FIFA, dar si reprezentantii tarii organizatoare se confunta cu o serie de probleme majore dupa ce doua nationale au anuntat ca intentioneaza sa BOICOTEZE meciurile din optimi.

Cele doua formatii care au de gand sa nu se prezinte la partidele pe care le au de disputat in OPTIMILE de FINALA sunt URUGUAY si NIGERIA. Sud-americanii au de gand sa protesteze fata de decizia de suspendare a atacantului LUIS SUAREZ luata, joi, de Comisia de Disciplina a FIFA, in timp ce nationala africana nu a primit primele pentru calificarea in aceasta faza si in aceste conditii, SUPER VULTURII nu sunt dispusi sa faca deplasarea la BRASILIA, acolo unde ar trebui sa intalneasca, luni, FRANTA.

CITESTE SI: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: “CANIBALUL” LUIS SUAREZ, SUSPENDARE DRASTICA! – UPDATE 

NIGERIA nu este la primul incident de acest gen, jucatorii africani intarziind intentionat la primul joc din Cupa Confederatiilor de anul trecut din acelasi motiv. De cealalta parte, DIEGO GODIN si compania ar trebui sa joace, sambata, in compania rivalilor din COLUMBIA, insa suspendarea lui LUIS SUAREZ, pe care o considera injusta, i-a facut sa se gandeasca la BOICOT.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR DE FINALA 

Sursa foto: marca.com