Campionatul Mondial de fotbal 2014: ECUADOR-FRANTA, 23.00, TVR 1 / Meci de totul sau nimic pentru sud-americani

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR si FRANTA se vor afla, miercuri seara, fata in fata pe celebra arena “MARACANA” din Rio de Janeiro intr-o partida din GRUPA E care mai conteaza doar pentru sud-americani care se afla intr-un duel de la distanta cu ELVETIA pentru calificarea in optimile de finala ale CUPEI MONDIALE din BRAZILIA. Partida va incepe de la ora 23.00 (ora ROMANIEI) si va putea fi urmarita pe TVR 1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR si FRANTA s-au mai intalnit o singura data pana acum, meciul amical din 27 mai 2008 incheindu-se cu victoria europenilor cu scorul de 2-0. ECUADOR are nevoie neaparata de victorie, selectionerul REINALDO RUEDA urmand sa trimita in teren cel mai bun unsprezece pe care il are la dispozitie din care nu vor lipsi vedetele ANDRES VALENCIA, ENNER VALENCIA sau CRISTIAN NOBOA. Sud-americanii sunt in usor avantaj fata de ELVETIA avand un golaveraj mai bun, insa baietii din Tara Cantoanelor vor juca cu HONDURASUL si acest lucru se poate schimba.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de Fotbal 2014: “Canibalul” Suarez i-a adus in conturi mii de euro unui PARIOR

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. De cealalta parte, FRANTA va aborda acest meci cu o echipa alcatuita din mai multi fotbalisti care au jucat mai putin sau deloc la acest turneu final al CUPEI MONDIALE, selectionerul DIDIER DESCHAMPS dorind ca titularii obisnuiti sa fie cat mai odihniti in vederea partidei din optimile de finala, acolo unde “LES BLEUS” vor intalni ocupanta pozitiei a doua din GRUPA F care se va alege dintre NIGERIA si IRAN.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: JAPONIA-COLUMBIA 1-4 (1-1) / Festival sud-american la Cuiaba 

ECHIPE PROBABILE:  

ECUADOR (4-4-2): Domínguez – Ayoví, Paredes, Guagua, Erazo – J.Montero, A.Valencia, Noboa, Minda – Caicedo, E.Valencia. ANTRENOR: REINALDO RUEDA.
FRANTA (4-3-3): Lloris – Sagna, Digne, Koscielny, Sakho – Schneiderlin, M.Sissoko, Pogba – Griezmann, Rémy, Giroud. ANTRENOR: DIDIER DESCHAMPS.

STADION: MARACANA (RIO DE JANEIRO, capacitate 74.738 de locuri).
ARBITRI: NOUMANDIEZ DOUE – SONGUIFOLO YEO (ambii COASTA DE FILDES), JEAN CLAUDE BIRUMUSHANU (Burundi). REZERVA: BJORN KUIPERS (Olanda).

CLASAMENTUL GRUPEI E INAINTEA ULTIMEI ETAPE:

1.FRANTA    2j 2 0 0 8-2  6p
2.ECUADOR 2j 1 0 1 3-3  3p
3.ELVETIA     2j 1 0 1 4-6  3p
4.HONDURAS 2j 0 0 2 1-5           0p.

Sursa foto: fifa.com