Campionatul Mondial de fotbal 2014: “FIFA este o adunatura de fii de curve!” VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Presedintele Uruguayului, JOSE MUJICA, a declarat, duminica, ca FIFA este “o banda de fii de CURVE”, dupa ce atacantul LUIS SUAREZ a fost SUSPENDAT de COMISIA de DISCIPLINA a forului mondial pentru ca l-a muscat de umar pe fundasul italian GIORGIO CHIELLINI.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.FIFA este o banda de fii de CURVE. Ei ar trebui sa dea unele decizii, dar nu sa impuna sanctiuni fasciste“, a spus MUJICA intr-un interviu acordat postului public din URUGUAY, cu referire la suspendarea atacantului uruguayan LUIS SUAREZ. Intrebat de reporter daca  poate sa faca publica aceasta declaratie, JOSE MUJICA a raspuns ca poate! VEZI VIDEO AICI!

CITESTE SI: Cel mai sarac PRESEDINTE din lume isi doneaza salariul, traieste intr-o casa modesta si vinde flori 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Joi, Comisia de Disciplina de FIFA l-a suspendat pe LUIS SUAREZ pentru noua meciuri, atacantul primind si o interdictie de patru luni din orice activitate legata de fotbal, dupa ce l-a muscat de umar pe fundasul italian GIORGIO CHIELLINI la un meci din grupa D de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA.

CITESTE SI: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: “CANIBALUL” LUIS SUAREZ, SUSPENDARE DRASTICA! – UPDATE 

Sursa foto: bbc.co.uk