Campionatul Mondial de fotbal 2014: INCIDENTE VIOLENTE in Brazilia. Jucatorii germani blocati pe stadion. FOTO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Infrangerea umilitoare a BRAZILIEI in fata GERMANIEI, cu neverosimilul scor de 7-1, a fost momentul in care VIOLENTELE au izbucnit in principalele orase din Tara Cafelei. In acest moment jucatorii si suporterii germani sunt blocati in incinta stadionului MINEIRAO din BELO HORIZONTE, autoritatile incercand sa le asigure paza si, ulterior, o escorta pe masura pentru a evita orice fel de probleme.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In principalele orase din BRAZILIA, VIOLENTELE si INCIDENTELE au izbucnit inca de la pauza meciului de la BELO HORIZONTE, cand tabela de marcaj a arenei MINEIRAO indica deja un incredibil 5-0 in favoarea GERMANIEI. La SAO PAULO, RIO de JANEIRO sau BELO HORIZONTE, suporterii brazilieni au inceput numeroase lupte de strada cu fortele de ordine, fanii recalcitranti incendiind diferite obiecte, spargand geamurile magazinelor sau ale masinilor si autobuzelor (FOTO 1 TEXT). 

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-GERMANIA 1-7 (0-5) / Blitzkrieg si umilinta pe Mineirao 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Rezultatul rusinos si evolutia jalnica a favoritilor le-a amintit brazilienilor ca aceasta CUPA MONDIALA le-a indatorat si mai tare tara. O competitie care a nascut o gramada de controverse care au iesit, din nou si cu o mai mare intensitate, acum cand SELECCAO a suferit aceasta corectie severa din partea Panzerelor germane. Nemultumirea permanenta si vadita a cetatenilor brazilieni pe toata desfasurarea turneului final al CUPEI MONDIALE a cunoscut un varf de forma in noaptea de marti spre miercuri cand majoritatea oamenilor din Tara Cafelei si-a adus aminte de investitiile uriase si inutile facute de stat din banii publici.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-GERMANIA 1-7 (0-5) LIVE TEXT: Macelul s-a incheiat 

Sursa foto: cnn.com