Campionatul Mondial de fotbal 2014: LIONEL MESSI a fost AMENINTAT inaintea meciului cu IRAN. FOTO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Sambata seara, cu incepere de la ora 19.00, ARGENTINA si IRAN se intalnesc in cea mai dezechilibrata partida din GRUPA F a CUPEI MONDIALE din BRAZILIA. Pentru argentinieni se anunta un meci usor pe care sud-americanii ar trebui sa il castige la pas.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. De cealalta parte, iranienii se pregatesc ca de un veritabil razboi, jurnalistii persani indemnandu-i pe fotbalistii antrenati de tehnicianul portughez CARLOS QUEIROS sa il opreasca cu orice pret pe superstarul argentinian LIONEL MESSI. Socant este faptul ca unul dintre articolele de incurajare excesiva din presa iraniana este insotit de o fotografie care pare a prefata un razboi si nu un simplu meci de fotbal de la turneul final al CUPEI MONDIALE.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-IRAN, 19.00, TVR 1 / Duel inegal la Belo Horizonte 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In fotografia amintita, LIONEL MESSI arata precum celebrul RAMBO dupa una dintre confruntarile pe care le-a avut intr-o zona de razboi, titlul materialului publicat de jurnalistii iranieni fiind la fel de sugestiv: “MINGEA poate sa treaca, LIONEL MESSI nu!”

Sursa foto: sport.ro