Campionatul Mondial de fotbal 2014: Mesajului lui MESSI inainte de finala contra Germaniei

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Leo Messi, starul nationalei ARGENTINEI, a transmis un mesaj fanilor nationalei sale inaintea finalei CM 2014, contra GERMANIEI, care se va juca astazi, de la ora 22:00.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. MESSI este marea speranta a Argentinei in meciul cu Germania, in finala de Campionat Mondial din Brazilia. Starul Barcelonei isi doreste enorm castigarea trofeului, el transmitand un mesaj tuturor fanilor Argentinei: “Vom juca cel mai important meci din viata noastra pentru tara noastra. Visele si sperantele mele sunt pline de increderea pe care o am datorita muncii si sacrificiului depus de intreaga echipa inca de la primul meci. Stiam de la inceput ca totul este posibil. Poporul nostru argentinian este cel care ne-a impins pana aici. Dar visul nu s-a incheiat inca, vrem sa castigam si suntem pregatiti sa facem acest lucru.”, a scris MESSI pe reteaua de socializare Facebook.

Citeste si:  Campionatul Mondial de fotbal 2014: GERMANIA-ARGENTINA, 22.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In plus, Maradona i-a dat si el un mesaj lui Messi: “Messi, o sa marchezi doua goluri.”, a spus Diego, care a castigat finala CM din 1986, chiar cu Germania, scor 3-2.