Campionatul Mondial de fotbal 2014: Nationala ARGENTINEI indoliata dupa o TRAGEDIE. FOTO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Nationala ARGENTINEI a primit o veste cumplita cu numai cateva ore inaintea partidei pe care MESSI si compania o va disputa in compania BELGIEI in SFERTURILE de FINALA ale CUPEI MONDIALE din BRAZILIA. Biancocelestii au fost anuntati de DECESUL TRAGIC al unei tinere jurnaliste din Tara Tangoului care ii insotise peste tot pe unde au evoluat la acest turneu final. 

MARIA SOLEDAD FERNANDEZ asistase la victoria ARGENTINEI in fata ELVETIEI, din optimile de finala ale CAMPIONATULUI MONDIAL. Tanara JURNALISTA, in varsta de 26 de ani, se afla la bordul unui autoturism care a cazut intr-o rapa, dupa ce ce a fost lovit din spate de o alta masina, informeaza Cancan citand presa argentiniana.

TRAGEDIA RUTIERA s-a petrecut la 150 de km de Belo Horizonte, locul unde nationala ARGENTINEI se afla in cantonament.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: Tanara MOARTA in COLUMBIA dupa calificarea in sferturi 

Tanara ziarista este fiica unui cunoscut jurnalist sportiv de televiziune si radio, MIGUEL TITO FERNANDEZ, care se afla si el in BRAZILIA pentru a relata de la Campionatul Mondial.

Alte doua persoane care se aflau in masina cu MARIA SOLEDAD FERNANDEZ au fost ranite, insa au scapat cu viata si sunt in afara oricarui pericol.

Citeste si: smh.com.au